Hirdetés

Fogyassz egy rövidet! - A Szépség és a Szörnyeteg a zebrán

|

Egy ilyen eszement performanszot mi is megnéznénk a munkába menet!

Hirdetés

James Corden talkshow házigazda ismét nagyot alkotott. Minap már röhögtünk egy jóízűt, amint Samuel L. Jacksonnal felelevenítette annak karrierjét, most azonban a tengerentúlon ezen a héten debütáló A Szépség és a Szörnyeteg kapcsán bohóckodott egy jóízűt a film férfifőszereplőivel, Dan Stevensszel, Luke Evansszel és Josh Gaddel.

Hirdetés

A showman nem először csinált hasonlót: egyszerűen fogja a klasszikus mesemusicalek egy-egy kultikus darabját és a zebrán, a gyanútlan autósok szeme láttára előadják a zebrán, ahogy azt tette Az oroszlánkirállyal és Az operaház fantomjával. A Szépség és a Szörnyeteg premierjének apropója pedig tökéletes alkalmat biztosított ahhoz, hogy a musical-színész házigazda (többek között játszott a Vadregényben és a Paul Potts életéről szóló A hang erejében) bevonja a buliba a filmszínészeit. A szemmel láthatóan önbizalomhiánnyal küszködő Dan Stevenst, mint szörnyeteget, Luke Evanst jókedélyű Gastonként, valamint a semmihez sem értő Josh Gad-et LeFou szerepében.

A Szépség és a Szörnyeteg az idei év legvártabb filmjei között van számon tartva, tehát a siker már most garantált és a kritikák szerint a mese aktualizálása is jól sült el. Ezt viszont rengeteg helyen vitatják és Bill Condon mozija körül mondhatni világméretű botrány keveredett azután, hogy kiderült, az egyik karakter - konkrétan a Gad által alakított LeFou - meleg lesz a mese újrájában, és ezt kifejezésre is juttatják. Oroszország éppen ezért nem is tervezték bemutatni az érvényben lévő meleg propaganda törvény miatt (végül megkapta a 16-os korhatár karikát), és az USA-ban is nem egy mozi levette a műsoráról vallási vagy hasonló okokra hivatkozva, de már keresztény és családvédő szervezetek, valamint konzervatív politikusok is azt hangoztatják, hogy a film megtekintése meleggé teheti a gyerekeket.

Ebből kifolyólag talán érthető, hogy a Disney minden platformon, ahol csak lehet, reklámozza a filmjét, noha az efféle bohóckodások, haknizások eléggé bevetettek minden nagy volumenű mozinál a bemutatójukkor, a negatív reklámok, botrányok pedig meg is dobhatják a nézettséget, habár ha konkrét piacok esnek ki (mint az orosz), az a nemzetközi bevételeket is visszavetheti. A Szépség és a Szörnyeteg nálunk a jövő héten debütál a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.