Hirdetés

Te mit tennél meg azért, hogy megölelhesd Chris Evanst?

|

A Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi például egy fotózási helyszínen gázolt át érte.

Hirdetés

Taika Waititi rendkívül elfoglalt jelenleg, hiszen éppen legújabb filmjét, a Jojo Rabbitot promotálja, majd Michael Fassbender főszereplésével készít focis filmet, ezt követően pedig a Thor: Love and Thundert fogja levezényelni. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne jutna ideje az igazán fontos dolgokra is, mint például egy másik színész, egy cimbora . Bármi áron.

Hirdetés

Waititi ugyan még sosem dolgozott együtt Chris Evansszel (azt leszámítva, hogy mindketten a Marvel Filmes Univerzumban tevékenykedtek), azonban úgy tűnik, hogy nagyon kedvelik egymást, mivel a Torontói Filmfesztiválon a Jojo Rabbitot népszerűsítő rendező átgázolt egy fotózási helyszínen a hátteret is ledöntve csak azért, hogy baráti módon üdvözölhesse a Tőrbe ejtve miatt jelen lévő színészt. Waititi Twitteren emlékeztette az esetre az egykori Amerika Kapitányt, megmosolyogtató és szívet melengető pillanatok ezek: 

Evans válaszul elismerte, hogy nem csupán a hétvége, de talán az egész év fénypontja is volt az ominózus jelenet. 

Waititi új rendezését, a Jojo Rabbitot október 18-án mutatják be az Egyesült Államokban, de magyar premierje még nincs, ellenben Evans legújabb filmje, a Tőrbe ejtve november 28-án jön a hazai mozikba is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.