Hirdetés

Taika Waititi elfelejtette, hogy Natalie Portman volt már Star Wars filmben, és felkérte egyre

|

Natalie Portman a Star Wars előzménytrilógiában igencsak fontos szerepet játszott.

Hirdetés

Az eredeti tervekhez képest valószínűleg csak 2024-ben ülhetünk be ismét Star Wars-filmre a mozikba, miután kiderült az elmúlt hetekben, hogy Taika Waititi csak az év második felében fogja megírni saját Star Wars-filmjének a szkriptjét. A színész-rendező a napokban a Rolling Stone-nak nyilatkozott a Thor: Szerelem és mennydörgés, illetve a Star Wars-projektje kapcsán, mely utóbbi terén egy finom odaszúrást is megengedett magának - vagy talán tényleg csak csúnyán kihagyott az emlékezete.

Hirdetés

Waititi szerint a következő mókás eset történt: 

"Igazából úgy voltam vele, hogy rengeteg rajongónak hiányzik Jane Foster, és ők mind újra akarták látni őt. Ez most a tökéletes lehetőségnek tűnt számomra (a visszatéréshez), mert a karaktere annyira nagyszerű volt a Jason Aaron-féle Thor képregényekben. Kevin Feige is úgy volt vele, hogy szeretné megpróbálni beemelni Mighty Thort ebbe a filmbe, és visszahozni Natalie-t. Nem kellett sokat győzködni. Ő korábban nem is hallott ezekről a képregényekről, úgyhogy néhány kötetet kölcsönadtam neki… Aztán Natalie megkérdezte, hogy mit csinálok legközelebb? Erre mondtam, hogy próbálok egy Star Wars-filmet összehozni. Kérdeztem, hogy nem akart-e mindig is Star Wars-filmben szerepelni, mire ő azt felelte, hogy már ez megtörtént. Teljesen elfeledkeztem róluk."

A Star Wars előzménytrilógia nagyon sokáig szitokszónak számított a rajongók egy részénél, egészen a Disney-féle filmek megjelenéséig, melyek tükrében George Lucas 2000-es évekbeli CGI-alkotásai hirtelen máris pozitívabb megvilágítást kaptak. Persze nem mindenki számára. A fenti nyilatkozat alapján nem lehet eldönteni, hogy csak hülyéskedett-e, vagy a memóriája tényleg próbálta kitörölni az előzménytrilógia emlékeit. Mindenesetre azt konstatálnia kellett, hogy bár Portmant sikerült a Thor: Szerelem és mennydörgésre visszacsábítani, addig a Star Wars-univerzum kapcsán már nem járt ilyen szerencsével.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.