Hirdetés

Tényleg visszatér A Megtorló sorozat is?

|

Az egyik színész erős utalást tett erre.

Hirdetés

Bár most már a Disney+ az otthona a Marvel sorozatoknak, ez nem volt mindig így. 2015 és 2019 között ugyanis a Netflix készített több karakterrel is produkciót, köztük olyan nagy népszerűségre szert tevő címekkel, mint például a Daredevil, vagy A Megtorló. Előbbi már tudjuk, hogy hamarosan visszatér a Disney+-ra egy újabb saját kalanddal, de könnyen meglehet, hogy a Jon Bernthal által alakított Frank Castle is követi őt.

Hirdetés

A Netflixen két évadot élt meg a karakter szériája, és a rajongók egyik nagy szívfájdalma volt, amikor 2019-ben kiderült, hogy nem kapnak több részt belőle. Aztán viszont felcsillant a remény, amikor a Disney+-ra átkerültek ezek a címek, sőt, idén februárban már hallani is lehetett arról, hogy tényleg készül egy új Megtorló sorozat (bár erről azóta sem hallottunk semmit).

Nemrég azonban Rosario Dawson is megszólalt ezzel kapcsolatban, aki elmondta, hogy bizony készül a projekt, méghozzá ismét Bernthal főszereplésével. Dawson a hétvégi Chicago Comic & Entertainment Expo egyik panelbeszélgetésén árulta el a hírt, aki Claire Temple-t alakította a Netflixes Marvel sorozatokban - feltűnt a Daredevilben, a Luke Cage-ben, a Vasökölben és a The Defendersben is. Érdekesség, hogy pont A Megtorlóban nem szerepelt egy pillanatot sem, ám a színésznő szeretne ezen változtatni, és az elmondása szerint erre akár lehetősége is nyílhat:

Bár készpénznek nem lehet venni a hírt, hiszen a Marvel nem adott ki hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban, nem valószínű, hogy Dawson csak úgy a levegőbe beszélt volna. Ugyanakkor nemrég saját Twitter oldalán mégis magyarázata kényszerült, mondván semmiféle belsős információval nem rendelkezik. Ő is csak egy rajongótól hallotta, hogy visszatér a sorozat, és nem is nézett utána, hogy igaz-e a hír.

Vajon tényleg ez áll a háttérben? Vagy Kevin Feige-ék rászóltak fentről, hogy ezt most még nem kéne? Reméljük hamarosan többet is megtudunk. Ti örülnétek egy új Megtorló sorozatnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.