Hirdetés

Később kezdődhet a The Batman forgatása

|

Úgy fest jövőre csúszik a Sötét Lovag újabb kalandjának a forgatása.

Hirdetés

A Warner-DC szuperhős univerzumának nagyon fontos lenne, hogy végre elkészüljön vezéralakjának, Batmannek a különálló filmje. A mozi körüli sok huzavona az író-rendező-producer, Ben Affleck háttérbe vonulásával, Matt Reeves, A majmok bolygója rendezőjének a leszerződtetése és a forgatókönyv körüli hercehurcák folyamatosan arra késztették a stúdiót, hogy lassítsanak a tempón, és most egyértelműen megálltak a nagy sietségben.

Hirdetés

Justin Kroll, a Variety tudósítója szerint eléggé esélytelen, hogy még idén elcsattanjon az első csapó, már csak Matt Reeves elfoglaltságai miatt is a Majmok bolygója franchise-on.

Úgy tudom Matt Reevest köti a szerződése, hogy A majmok bolygóján dolgozzon, egészen júniusig, tehát a THE BATMAN forgatása 2018 előtt nem kezdődhetne el. Ez egyben azt is jelenti, hogy minden casting hír a filmmel kapcsolatban kacsának minősül, hiszen nem lenne ideje találkozni egy színésszel sem júliusig.

Ha ez egyébként nem lenne elég, Ben Affleck is éppen ádáz harcát vívja kiújuló alkoholizmusával és próbálja rendbe tenni a széthullott családi életét, tehát valószínűleg most minden más nagyobb prioritást élvez nála Batmannél. Emellett az sem árt, ha Reeves is tud szusszanni egyet két film között, noha tudjuk, hogy J.J. Abrams is ügyesen megoldotta mindezt, amikor a Star Trek legvégső határáról átsugározták egy messzi-messzi galaxisba. 

És egyébként is: a Warner filmjeinek a legnagyobb problémája a sietség és az ebből fakadó koncepciótlanság. Idén jön egy Igazság Ligája, előtte pedig volt két különálló szuperhős kaland (Acélember, Wonder Woman), egy csapatfilm (Suicide Squad) és egy ezek ötvözetének számító felvezető (Batman Superman ellen), miközben a komor, realisztikus hangvételből - amivel pont igyekeztek magukat megkülönböztetni a Marveltől - elindultak egy könnyedebb irányba.

De persze pont Batman az, akinek komornak és komolynak kell lennie, ugyanakkor egyfajta frissességet is szükséges hoznia a karakternek, amiből már kaptunk valamennyit Zack Snyder tavalyi zúzdájában. Az Entertainment Weekly értesülései szerint egyébként Affleck alkohol problémái nem érintették a The Batman előkészületeit, habár talán mégsem véletlen, hogy a színész a fedélzetre hívta forgatókönyvíró jó barátját, Chris Terriot maga és Geoff Johns mellé.

Mindenesetre ha a casting még nem is kezdődött meg, annyi bizonyos, hogy Joe Mangianello játssza majd Deathstroke-ot, J.K. Simmons pedig Gordon felügyelőt, míg Jeremy Irons is visszatér Alfred szerepében. Viszont ezek szerint 2019-nél előbb ne számítsunk különálló Batman kalandra, amit pedig az eddig bejelentett színészek karaktereiből kaphatunk, azzal be kell érnünk a novemberben érkeő Igazság Ligájában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.