Hirdetés

Sigourney Weaver lesz a The Defenders főgonosza

|

Hatalmas név csatlakozott a Marvel és a Netflix várva várt sorozatához, ráadásul igazán komoly szerepben.

Hirdetés

A semmiből jött a hír és hatalmasat is szólt a New York-i Comic-Con Iron Fist panelján, amikor a Golden Globe-díjas és háromszoros Oscar-jelölt Sigourney Weaver ("A bolygó neve: Halál", "Avatar") besétált a színpadra és bejelentették, hogy ő lesz a várva várt Defenders miniszéria főgonosza. 

Hirdetés

Az természetesen egyelőre nem derült ki, hogy kit is alakít konkrétan a színésznő, de maga a gonosz szerepe már biztos. A Defenders teaser előzetese és az újonnan debütált Iron Fist kedvcsináló nagyon gyanúsan sejteti velünk, hogy a legfőbb fenyegetés mindkét szériában a Daredevil második évadában bemutatkozott Kéz nevű szervezet lesz, de ennek tudatában sem tudunk még elkezdeni találgatni Weaver karakterét illetően. Egyelőre próbáljuk szokni a gondolatot, hogy egy ekkora nevet köszönthetünk a Marvel Filmes Univerzumában, a részletekre pedig még visszatérünk a későbbiekben. 

A Marvel számára megtiszteltetés, hogy egy olyan kaliberű színésznő csatlakozott a valaha volt legnagyobb sorozatunkhoz, mint ő. Sigourney maga a klasszis definíciója. Ő egy nagyszerű színésznő, így hatalmas öröm, amiért csatlakozott rendkívüli színészgárdánkhoz Charlie [Cox], Krysten [Ritter], Mike [Colter] és Finn [Jones] mellé. 

Ha már casting híreknél tartunk, akkor a The Punisher spin-off stábjában szintén köszönthetünk egy új, ám korábbi sorozatokból visszatérő arcot. A címszereplőt alakító Jon Bernthal is felbukkant a Comic-Conos panelen, ahol megköszönte a rajongóknak, a bűnüldözőknek, a katonaságnak és mindenki másnak, hogy létrejöhetett a saját sorozata - egyúttal megígérte, hogy játékával tisztelegni fog a karakter előtt. A röpke beszéd után maga erősítette meg a korábbi lesifotóknak hála már biztos információt, miszerint Deborah Ann Woll szerepet kap a szériában a Daredevilből ismert Karen Page-ként. A Defenders és a Punisher egyaránt valamikor 2017 második felében érkeznek majd.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.