Hirdetés

A Deadpool 2 rendezője felel majd a The Division filmért

|

Az Oscar-díjas Stephen Gaghan helyett a John Wicket, az Atomszőkét és a Deadpool 2-t jegyző rendező lépett a Tom Clancy's The Division videojáték adaptációjának élére.

Hirdetés

Bátran kijelenthetjük, hogy még nem született meg a tökéletes játékadaptáció (noha a Perzsia hercege, a Warcraft: A kezdetek és a Tomb Raider is rendkívül szórakoztató lett), azonban a Ubisoft poszt-apokaliptikus lövöldéje, a Tom Clancy's The Division tökéletes alapanyag egy feldolgozáshoz, ráadásul a producereknek nem akármilyen stábot sikerült összerántani hozzá. 

Hirdetés

Korábbi ismereteink szerint Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain lesznek a The Division film főszereplői, a rendezői székbe pedig korábban Stephen Gaghan (Sziriána) csücsült, azonban azóta elhagyta a fedélzetet. A Ubisoft bejelentése alapján a helyét az a David Leitch vette át, aki a John Wicket, az Atomszőkét és a hamarosan mozikba kerülő Deadpool 2-t tette le az asztalra, valamint aki nemrég leszerződött a Dwayne Johnson és Jason Statham kettősére fókuszáló Halálos iramban spin-offra is. Leitch először annak a munkálatait fogja elkezdeni ősszel, ám valamikor 2019-ben már a The Division következhet. 

A sztori New Yorkban játszódik egy himlőjárvány után. A játékosok a Strategic Homeland Division egyik tagjának a bőrébe bújnak, feladatuk pedig, hogy visszaállítsák a rendet a szervezet hadműveletei által a bűntanyává korcsosult Manhattanben. Egyszerre kell fényt deríteni a járvány okára és harcolni a huligánokkal. A posztapokaliptikus történeteket szereti a nagyvászon, ezért ismét felcsillan a remény egy tökéletes adaptációra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.