Hirdetés

Sokat kell még várnunk az önálló Flash filmre

|

A Flash élére kinevezett egyik rendezőtől kérdezték Twitteren, hogy mikor debütálhat a következő filmje, ő pedig elárulta. Ne várjátok meg féllábon.

Hirdetés

Noha a Warner Bros. komoly jelenléttel készül az idei Comic-Conra (egy Aquaman trailer már biztos, de számítunk a Shazam! és a Wonder Woman 1984 jelenlétére is), az Ezra Miller nevével fémjelzett Flash projekt egészen biztosan nem lesz ott.

Hirdetés

Az önálló Flash mozi hivatalos címe sajnos továbbra sem ismert, de az eredeti tervek szerint a Flashpoint című képregényből merített volna ihletet, azonban a Warner Bros. az Éjszakai játék rendezőpárosát (John Francis Daley, Jonathan Goldstein) bérelte fel a projekt levezénylésére, akik várhatóan egy a Vissza a jövőbe stílusú filmet álmodnak vászonra - ez a Miller-féle hőshöz jobban is passzol, mint a DC Comics egyik legjobb, de egyben legdrámaibb története. Februárban a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a Warner Bros. egy 2020-as premierrel számol, amit most Daley valószínűleg meg is erősített Twitteren (legalábbis sanszos, hogy Flashre célzott): 

Ezek alapján ha minden jól megy, 2020-ban debütálhat Flash önállóan a világ mozijaiban. Egyelőre két dolog tűnik biztosnak a projekttel kapcsolatban: Ezra Miller lesz a főszereplő és a Daley-Goldstein duó készíti el. A többit remélhetőleg hamarosan bejelenti majd a Warner Bros. Ti mit vártok a Flash filmtől? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.