Hirdetés

Megvan, mely két DC-film érkezhet 2020-ban

|

Nem nehéz kitalálni.

Hirdetés

Hogy a DC Filmuniverzuma nem áll a helyzet magaslatán, az már jó ideje nem kérdéses: Az Acélember és a Batman Superman ellen a várakozások alatt maradt anyagilag és kritikailag egyaránt, amely sort folytatta a Suicide Squad, a sort pedig mind bevételi, mind kritikai szempontból megtörte a Wonder Woman, Az Igazság Ligájával elkönyvelhették az első érdemi bukásukat, amelyben a film körüli hercehurca is nagyban közrejátszott. Ezek után nem csoda, hogy a DC-nél egy kicsit visszafogták a gyeplőt és idén év végén mindössze egy Aquaman érkezik. Viszont úgy fest kezdenek megszilárdulni az elkövetkező évek filmjei.

Hirdetés

Annyi bizonyos, hogy jővő áprilisban érkezik a Shazam!, amelynek a forgatása már el is kezdődött, majd novemberben a Wonder Woman 2 viharzik be a vásznakra. Ami ezután van, az egyelőre homály. A The Hollyood Reporterértesülései szerint 2020-ra a stúdió részéről a Batgirl mozi és a régóta esedékes Flashpoint élvez prioritást. Mindkettő érthető, hiszen a Batgirlt már vagy egy éve bejelentették Joss Whedon vezényletével, aki kénytelen volt Az Igazság Ligáját családi okok miatt otthagyó, avagy a film éléről kirúgott Zack Snydert és újrafazonírozni a film jelentős hányadát. A Flashpoint eredetileg kitűzött bemutatója pár éve még pont erre a hónapra lett kitűzve, viszont azóta rengeteg rendezőt és forgatókönyvírót elfogyasztott, hogy aztán a Pókember: Hazatérés forgatókönyvíró párosa, a Vakáció és az Éjszakai játék direktorai vegyék kezelésbe.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne számítsunk 2020-ban más filmre is, mint az Öngyilkos Osztag folytatása, a The Batman, vagy  a különálló Joker-film, de eme két film áll jelenleg olyannyira előrehaladott státuszban, hogy vélhetően 2020-ban bizton számíthatunk rájuk. És a Warnernél talán mostanra megértették, hogy nem kell felvenni a versenyt a piacot uraló Marvel-adaptációkkal, hanem inkább a minőségre koncentrálnak a mennyiség helyett. Hogy ez tényleg így lesz-e, azt majd az év végén érkező Aquaman kapcsán tudhatjuk meg legelőször. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.