Hirdetés

Immáron a Universal készítheti a LEGO-filmeket

|

Ötéves szerződést kötött a két cég.

Hirdetés

Elengedte a LEGO-filmek kezét a Warner Bros., és immáron új stúdió égisze alatt fognak készülni a népszerű építős játékon alapuló alkotások. A napokban ugyanis megegyezésre jutott a Universal Pictures és a LEGO csoport, melynek keretei közt ötéves kizárólagos szerződést kötöttek egymással arról, hogy a stúdió fog felelni a LEGO-n alapuló jövőbeni filmek elkészítési feladataiért.

Hirdetés

A LEGO egyik vezetője, Jill Wilfert úgy nyilatkozott az üzlet megkötéséről, hogy azért esett a választásuk a Universalra, mert a stúdió mindig törekszik az egyedi történetmesélésre, ez pedig tökéletes partnerré tette őket, ráadásul ezzel a márka immáron a filmkészítés következő fejezetébe léphet. A Universal elnöke, Donna Langley továbbá megjegyezte, hogy nagyon örülnek a megegyezésnek, hiszen a LEGO az egyik legismertebb játék a világon, és remélik, hogy sikerül a saját címeikkel keresztezni a LEGO-elemeket, és filmeket készíteni belőlük, mint például a Jurassic Park-filmek vagy a klasszikus szörnyfilmek (de halkan megjegyezzük, hogy a Halálos iramban-széria is náluk fut).

Az eddigi LEGO-filmek (a LEGO-kaland 1-2, LEGO Batman: A film, LEGO Ninjago film), amelyek továbbra is a Warner Bros. tulajdonában maradnak, összesen 1,1 milliárd dollárt gyűjtöttek össze világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.