Hirdetés

The Silence - ilyen lenne a Netflix-féle Hang nélkül

|

Stanley Tucci és a Chilling Adventures of Sabrina színésznője, Kiernan Shipka megpróbálnak egy olyan világban élni, ahol szörnyek támadnak bármiféle neszre - mindezt az Annabelle rendezőjétől.

Hirdetés

Hatalmas siker volt a John Krasinski rendezésében készült Hang nélkül, nem véletlenül formálódik már a folytatás. A változatosság kedvéért a Netflix jóvoltából tavaly kaptunk egy másik érzékszervünkre fókuszáló thrillert is a Bird Box képében, ám a streaming szolgáltató egy kicsit még visszatér a hangoskodáshoz, méghozzá egy izgalmasnak tűnő saját gyártású darabbal. 

Hirdetés

Tim Lebbon hasonló című regényéből Shane és Carey Van Dyke (Ideglelés Csernobilban) faragtak forgatókönyvet, amelyből John R. Leonetti (Annabelle) rendező dolgozhatott: a The Silence történetében rémisztő lények lepik el a világot, amik a hangokat követve vadásszák le zsákmányukat. A középpontban a 16 éves, a hallását három évvel korábban elvesztett Ally Andrews (Kiernan Shipka), áll, aki családjával (például az édesapját alakító Stanley Tuccival) együtt menedéket keres a bestiák elől, de belefutnak egy szektába, akik ki akarják használni a lány felerősödött érzékeit. A koncepció tehát olyan, mintha a Hang nélkül, az Apostle és a Madarak össze lenne gyúrva, de ettől függetlenül még simán működhet. Íme az első előzetes:

A The Silence április 10-én debütál a Netflixen. A Chilling Adventures of Sabrinából ismert Kiernan Shipka és Stanley Tucci mellett felbukkan még a szereplők között Miranda Otto (A Gyűrűk Ura) és John Corbett (Miért éppen Alaszka?) is. Ti mit gondoltok ennyi alapján a filmről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.