Hirdetés

Thor kinek az oldalára állna a Polgárháborúban?

|

A Thor: Ragnarok rendezője új filmjének promóciós körútján elárulta, hogy szerinte a mennydörgés istene melyik oldalt támogatta volna a Polgárháborúban, ha részt vett volna benne.

Hirdetés

Taika Waititi, a 2017 novemberére tervezett Thor: Ragnarok rendezője új filmjét, az Amerikában június 24-én mozikba kerülő Hunt For the Wilderpeople-t népszerűsítette éppen, mikor a Fandango megérdeklődte tőle, hogy árulja el a véleményét, vajon Thor a Kapitány vagy Vasember oldalára állt volna?

Hirdetés

Waititi a következőket nyilatkozta a Polgárháborúval kapcsolatban: 

Már beszéltünk egy kicsit erről. Személy szerint úgy érzem, Thor saját csapatot szeretett volna. Nem tetszett volna neki az a meglévő kettő. Bár Thor az űrből jött és egy palotában él, egy részem szeretné azt gondolni, hogy a Kapitány mellé állna. Én a Kapitány mellé állnék pusztán azért, mert nem bízom meg milliárdosokban.

És vajon Hulk kinek az oldalára állt volna? Tudja valaki Mark Ruffalo számát?

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.