Hirdetés

Thor: Ragnarök - ezért maradt ki Beta Ray Bill

|

Eredetileg a népszerű karakter is feltűnt volna egy rövid jelenet erejéig a filmben, azonban a Kevin Feige végül meggondolta magát.

Hirdetés

Múlt hét óta nézhető a hazai mozikban Thor 3. kalandja, a Ragnarök, mely nem csak a kritikusok szerint lett az év egyik legnagyobb mulatsága (kritikánkat itt, spoileres kibeszélőnket pedig itt olvashatjátok el), hanem a rajongók szerint is, hiszen Amerikában 121 millió dollárral nyitott a film, míg világviszonylatban már 400 felett járnak Thorék, ami a 180 millió dolláros költségvetést figyelembe véve hatalmas siker. És mivel az Igazság Ligája csak egy hét múlva debütál, a film simán elérheti akár a 900 milliós határt is.

Hirdetés

A film rengeteg új karaktert vezetett be az MFU-ba (Helától és a Nagymestertől kezdve Valkűrön át Korgig), ám akadt valaki, aki sajnos kimaradt. Egy nemrég készült interjú során a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige ugyanis elárulta, hogy a történet egy korai verziójában szerepelt a rajongók egyik nagy kedvence, Beta Ray Bill is. A karakter még sosem szerepelt mozgóképernyőn, ezért eleinte úgy gondolták a készítők, hogy ideje ezen változtatni, ám a végül elvetették ezt az ötletet:

Eredetileg benne lett volna Beta Ray Bill is, viszont olyan gyorsan történt volna az egész, hogy sokan panaszkodtak volna miatta. Alig szerepelt volna pár másodpercet, de ez nem lett volna igazságos a karakterrel szemben. Többet érdemel. Azonban biztos vagyok benne, hogy később majd találkozunk vele.

Ennek ellenére egy utalás erejéig mégis feltűnt a karaktert, méghozzá szobor formájában a Nagymester tornya oldalán, ahol a korábbi bajnokokat figyelhettük meg.

A bal oldali Beta Ray Bill

(A Nagymester tornya, bal oldalt Beta Ray Bill, jobb oldalt Man-Thing)

Aki nem ismerné a karaktert: Beta Ray Bill egy közkedvelt karakternek számít a rajongók között. A történet szerint a karakter bolygóját a kiszabaduló Surtur elpusztítja. A faj életben maradt tagjai egy űrhajón hagyták el a bolygót, és Beta Ray Bill lett megbízva, hogy amíg a faj hibernált állapotban van, keressen új otthont. Thor rálel az űrben sodródó hajóra, ahol először harcba szállnak egymással. A harc közben Beta Ray Bill felemeli és használja is Thor kalapácsát, a Mjölnirt. A történet vége, hogy Odin kovácsoltatott neki egy saját pörölyt, a Stormbreaker-t, hogy meg tudja védeni a népét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.