Hirdetés

Gigászivá nőtt az Igazság Ligája költségvetése

|

Plusz új klippek érkeztek.

Hirdetés

Már csak bő 1 hetet kell várnia a képregényrajongóknak, hogy kiderüljön hogyan sikerült a sok viszontagságon átevickélt Igazság Ligája, amit Zack Snyder kezdett el, de végül Joss Whedon fejezett be. Ami azonban égetőbb kérdés, hogy mi történik akkor, ha a film - a Batman Superman ellenhez hasonlóan - az elvártak alatt teljesít. A Wall Street Journal szerint nincs ok az aggodalomra.

Hirdetés

És nem, nem az ilyenkor szokásos merchandise-ing és hasonló egyéb nyalánkságokra kell gondolni, amelyek egyébként már hónapok óta ontják magukból a hősök emblémáival, vagy filmes megjelenésével ellátott pólókat, bögréket, az akciófigurákról nem is szólva. Sokkalta prózaibb okai vannak. Még csak nem is azért, mert sikerült féken tartani a költségvetést (elvégre Snyderről beszélünk), amihez hozzájárult még a Whedon által hosszúra nyúlt utóforgatás, beleértve Henry Cavill hírhedt bajszának a digitális utómunkálatokkal való eltüntetése, ami így nagyjából 300 milliónál állhatott meg és ebben még nincsenek benne a reklámköltségek. Viszont magukat meg nem nevező belsős források szerint Whedon dialóg központú jelenetei segítettek abban, hogy a költségvetés a 300 millió alatt rekedjen. 

Rengeteg munka volt összehangolni a két tónust egy egységes film érzetét keltve.

- állítja a meg nem nevezett forrás.

A Wall Street Journal erre hivatkozva azt is állítja, hogy a Warner idén egész jó évet tudhat a magáénak, hiszen a Liga tag Wonder Woman különálló mozija az év egyik nagy durranása volt, nem is beszélve az AZ-ról, amelyik szerény költségei (35 millió dollár) ellenére már világszinten 677-nél jár, ennek közel a fele (325) millió egyenesen hazájából, vagyis közel 10-szeres megtérülésről beszélhetünk. És míg fél éve kiemelten fontos volt a Liga nyeresége, most elég, ha 100 millió körül nyit, ami a negatív előjelek ellenére is simán tartható a film eseményjellege miatt.

Ezt az eseményjelleget pedig a marketink is igyekszik kihangsúlyozni, ugyanis az elmúlt napokban hét (azaz 7!!!) jelenetet  dobtak ki a netre. Ezekből kitűnik a régóta emlegetett könnyedebb hangvétel, amelyekért elsősorban Ezra Miller Flash-e felel, aki erősen közönség kedvencnek ígérkezik már most, de a Ciarán Hinds alakította Steppenwolfot is most láthatjuk először teljes valójában. Továbbá Danny Elfman zenéjéből is elcsíphetünk érdekes momentumokat és ahogy ígérte, valóban felhasználja Wonder Woman témáját Hans Zimmeréktől, viszont Batmannél Zimmer helyett (ahogy azt nem rég egy interjúban megerősítette) megtartotta a saját klasszikus motívumát Tim Burton-filmjeiből.

E mellé még érkezett egy Supermanes mozgó poszter, amelyet az Amy Adams alakította Lois Lane narrál és az Acélembert, mint a remény szimbólumát hangsúlyozza. Az Igazság Ligája november 16.-án debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.