Hirdetés

Újabb idegen faj a Thor: Ragnarokban

|

A Thor-trilógia záródarabjában új földönkívüli faj teszi tiszteletét.

Hirdetés

Az eddigiek alapján úgy fest, hogy nem kevés szálon rengeteg szereplőt mozgatva fut majd a Thor-trilógia harmadik része, amely a Ragnarok alcímet viseli. Ott van a fő sztoriszál, Thor és Hulk bolygóközi kalandozásai, a Planet Hulk, és már csak az újdonsült karakterek sincsenek kevesen: ilyen a Cate Blanchett alakította Hela, Karl Urban, mint Skurge, Tessa Thompson Valkűrje, Jeff Goldblum Nagymestere és ugyebár visszatér Mark Ruffalo, mint a zöld óriás. Ó, Fenrir farkast és Surtur-t, a tűz démont említettük már? Jogosan merülhet fel tehát a kérdés, hogy nem lesz ez egy kicsit túlzsúfolt? A válaszra jövő novemberben fény derül, addig is köszöntsünk a filmben újabb szereplőket.

Hirdetés

Valószínűleg a címszereplő és Hulk utazása során fogunk találkozni a Cotati nevezetű idegen fajjal, akik a képregényekben növényszerű lények telepatikus képességekkel, ám a filmben a hírek szerint Mantis megjelenésére fognak hajazni - az alapanyagban jelentős közük van a karakter képességeihez. A Cotatik  a Kree anyavilágban, a Halán élnek a Pama-rendszerben, illetve a Kree-Skrull háború kirobbanásért is igencsak felelősek, de ez egy másik történet. Azt nem tudni, hogy A galaxis őrzői 2-ben először debütáló Mantis feltűnik-e majd a filmben, várhatóan sajnos nem, de azért jópofa lenne, ha valamelyik jelenet hátterében elsuhannának Űlordék a Milanóval. 

Na azért megijedni tényleg nem kell, a Marvel már bebizonyította, hogy jól bánik rengeteg szereplővel és a történeteket is megfelelően elmeséli a rendelkezésre álló játékidő alatt, így tessék pozitívan állni a közelgő mozihoz, pláne, hogy legalább ez megérdemelné az előző két Thor után, ha remekül sikerülne.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.