Hirdetés

A Titans csapat beszólt Deadpoolnak

|

A Deadpool 2-ben Ryan Reynolds többek között bekóstolta a DC filmes univerzumát is, azonban most Robinék sem maradtak adósok.

Hirdetés

Várható volt, hogy Deadpool a folytatásban sem fogja vissza magát és így is lett, hiszen előszeretettel fejelte át a negyedik falat olyan poénokat puffogtatva, amelyek többek között a Bosszúállók. Végtelen háború Thanosát és a DC filmes univerzumát sem kímélték - utóbbi kapcsán a Warner-DC által tető alá hozott mozis alkotások sötétebb tónusa volt a humor tárgya. Erre válaszul most a DC streaming szolgáltatására, a DC Universe-re exkluzívan érkező élőszereplős Titans sorozat marketinges csapata sem fogta vissza magát. 

Hirdetés

A Titans széria már Starfire/Csillagfény szokatlan ábrázolásával és az első trailerben elhangzott "F*ck Batman!" kijelentéssel felhívta magára a figyelmet, ezúttal pedig Deadpoolnak (avagy Mr. Poolnak) válaszolnak egy frappáns videóban arról, hogy mennyire is sötét az a bizonyos DC moziverzum

Érdekes egybeesés, hogy pár napja a videó, ami ízelítőt adott az animációs Harley Quinn szériából szintén ellőtt egy hasonló poént, abban például a címszereplő árulja el, hogy azt hitte, olyan showt kell csinálniuk, ami szuper kegyetlen, sivár és nyomasztó lesz, azaz a szokásos DC-cucc. Lehet, hogy ez visszatérő gag lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.