Hirdetés

Ízelítőt kapott a Harley Quinn animációs sorozat

|

A DC Universe szolgáltatásra készülő széria a New York-i Comic-Con alkalmából megkapta első teaserét. Margot Robbie ezúttal kimarad.

Hirdetés

Még tavaly számoltunk be róla, hogy a Titans, a Swamp Thing és a Young Justice projektekhez hasonlóan az animációs Harley Quinn sorozat is a DC digitális szolgáltatásának exkluzivitásában fog bemutatkozni, amelyből 26, egyenként félórás epizódot rendeltek be, ráadásul korhatáros mókának szánják. Korábban még úgy hittük, hogy a címszereplő hangját ismét Margot Robbie kölcsönzi majd, viszont most a New York-i Comic-Con kapcsán befutott az első kedvcsináló és bizony nem őt hallhatjuk. Panaszra azért így sem lesz okunk. 

Hirdetés

Az animációs szériában Harley Quinnt nem más fogja szinkronizálni, mint az Agymenők sztárja, Kaley Cuoco, aki az alább látható videó alapján tökéletesen passzol a szerephez. Rajta kívül egy rakás más karaktert is felvonultat majd a sorozat, mint például a rövid teaserben is felbukkanó Poison Ivy-t.

Cuoco csatlakozása mellett kiderült az is, hogy milyen további színészek orgánuma csendül majd fel, íme a lista: Lake Bell (BoJack Horseman, Kergetjük az amerikai álmot), Alan Tudyk (Firefly, Zsivány Egyes), Ron Funches (Powerless, Trollok), JB Smoove (Félig üres, Tini nindzsa teknőcök), Jason Alexander (Seinfeld, Joker), Wanda Sykes (Feketék fehéren, Rossz anyák), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Közönséges bűnözők), Natalie Morales (Santa Clarita Diet, A nemek harca), Jim Rash (Balfékek), Diedrich Bader (Hivatali patkányok, Justice League Action), Tony Hale (Az ítélet: család, Az alelnök) és Christopher Meloni (Happy!, Sin City). Hogy ki kicsodát szólaltat meg, az egyelőre még rejtély. 

A DC Universe várhatóan szeptember 15-én rajtol el az Egyesült Államokban. Nálunk a Titans biztosan a Netflixen keresztül lesz látható, a többi tartalom - így a Harley Quinn is - egyelőre még kérdéses. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.