Hirdetés

Tom Cruise Les Grossmanről nyilatkozott

|

Még viszontláthatjuk a Trópusi vihar hírhedt producerét?

Hirdetés

Tom Cruise ismét a csúcson… vagy legalábbis a felhők felett, hiszen nyakunkon a Top Gun folytatása, a Top Gun: Maverick, mely 36 évvel az eredeti film után folytatja Cruise karakterének, Pete Maverick Mitchell történetét. Cruise ennek megfelelően most jó pár hétig ismét kérdések kereszttüzében fogja találni magát, és a ComicBook.com ennek apropóján arról faggatta, hogy még milyen más régi karakteréhez térne vissza szívesen a színész.

Hirdetés

A kollégák azonban nem árultak zsákbamacskát, konkrétan rákérdeztek a Trópusi vihar ikonikus szerepére, a minden hájjal megkent producer Les Grossman visszatérésére.

"Nem tudom. Az MTV Awardsra már egyszer visszatértem Les Grossmanként. Meglátjuk, de igazából szórakoztató lenne. Tényleg nem tudom. Pillanatnyilag csak élvezem ezt az estét, aztán be kell fejeznem a Mission: Impossible folytatásokat, tudjátok…"

Bár Cruise szórakozásként élné meg a szerepet, sajnos a naptárára pillantva rögtön egyértelművé válik, hogy egy darabig még nem látjuk viszont kedvenc rohadék producerünket. A már általa is belebegtetett Mission: Impossible filmek után ugyanis kiruccan forgatni az űrbe, és kérdéses, hogy egy ilyen élmény után mégis mihez akar majd kezdeni a pályafutásával. Mindenesetre Cruise nyitott maradt az ötlettel kapcsolatban, úgyhogy még korai lenne végleg temetni Grossmant.

Ti milyen formában néznétek meg újra Cruise-t a szóban forgó producerként? Saját film, sorozat, videóklip?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.