Hirdetés

Tom Cruise nem hallott a netes pornóról, amíg Seth Rogen nem mesélt róla neki

|

Sokkoló ténnyel szembesítette Seth Rogen a Mission: Impossible filmek sztárját néhány évvel ezelőtt.

Hirdetés

Tom Cruise egy fura figura. Még ha eltekintünk is a szcientológiától, akkor sem vagyunk biztosak benne, hogy ki van mind a négy kereke. De hát így szeretjük. Hogy egy újabb érdekességgel bővítsük furcsaságainak listáját, most kiderült, hogy csupán 2007-ben szerzett tudomást az internetes pornó létezéséről, méghozzá nem mástól, mint Seth Rogentől.

Hirdetés

Hogyan került sor erre a történelmi fontosságú találkozóra? A két színész nem igazán mozog egymás köreiben, nem volt még közös filmjük, ráadásul 2007 tájékán Rogan még koránt sem volt olyan ismert, mint manapság. Judd Apatow rendező hozta össze kettejüket, amikor egy találkozóra magával vitte Sethet, akivel éppen a Felkoppintva című vígjátékon dolgoztak együtt.

"A Mission: Impossible hétvége alkalmából elmesélem azt az alkalmat, amikor találkoztam Tom Cruise-zal. Ő egy nagyon, nagyon kedves ember, engem pedig felkértek, hogy találkozzak vele. Szeretett volna akciófilm helyett egy romantikus vígjátékban szerepelni. Megmondtam Seth Rogennek, hogy találkozóm lesz Tom Cruise-zal és velem kell jönnie. Akkoriban még nem volt híres, csak egy átlagos fickó volt mellettem. Úgy éreztem, hogy valakinek látnia kell ezt a találkozást. Szóval elkezdtünk vele beszélgetni és már nem emlékszem hogy jött fel, de Sethnél általában feljön a marihuána és a pornográfia. Elkezdett arról beszélni, hogy felnőtt filmeket néz az interneten és Tom Cruise nem akarta elhinni. 'Micsoda? Azt akarod mondani, hogy felnőtteknek szóló filmeket nézel az interneten?' Seth pedig mondta, hogy 'Jah, egy csomó ilyen film van ezeken a weboldalakon.' Tom ezután tovább faggatta, 'Na várjunk egy percet. Ha bekapcsolom a gépem és felmegyek a világhálóra, akkor ott szexelő embereket találok?' Seth rávágta, hogy 'Igen, mindig azt nézem! Nagyon jó. Mindenki nézi. Nem olyan nagy szám manapság.' Szóval igen... végül nem csináltunk közös filmet."

A találkozóra több mint 10 évvel ezelőtt került sor és azóta csak a Trópusi viharban láthattuk Cruiset komikus szerepben. A Mission: Impossible - Utóhatás sikere és fizikai megpróbáltatásai után talán épp itt lenne az ideje annak, hogy újra kipróbálja magát a vígjátékok világában is, habár egyelőre a Top Gun 2-t farigcsálja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.