Hirdetés

Megint elhalasztották a Venom 2: Vérontó premierjét

|

Tovább gyűrűzik a film kálváriája.

Hirdetés

Ha azt hittétek, hogy már hátrahagytuk ezt az egész halasztási mizériát, és a Venom folytatása Vérontó alcímmel gond nélkül bemutatásra kerül szeptemberben, hát sajnos tévedtetek. A Sony a minap ugyanis bejelentette, hogy bár ezúttal nem drasztikusan, de ismét (immáron harmadszorra) hátrébb tolja pár héttel a film premierjének időpontját.

Hirdetés

Az oka pedig egyszerű: a koronavírus delta variánsának gyors léptékű terjedése, amelynek köszönhetően világszerte újfent növekedésnek indult a megbetegedések száma. A stúdió igyekezett az utolsó pillanatig kivárni a helyzettel, ám látván, hogy Az Öngyilkos Osztag mennyire gyengén szerepelt a moziknál, és hogy néhány nagyobb őszi cím már így is halasztásra került, végül ők is beadták a derekukat.

A Deadline értesülései szerint a stúdió fejesei között felmerült, hogy egészen 2022 elejére tűzik ki a filmet, ezt azonban egyelőre elvetették, és jelenleg 2021. október 15-re ütemezték be Venom és Vérontó összecsapását. Kérdés, hogy ez marad-e a végleges dátum, hiszen ekkor jön a Halloween Kills, Ridley Scott új filmje, a The Last Duel, egy héttel később a Dűne, és elméletileg az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni is ebben az időszakban debütál. Ennyi nagy címet pedig még egy normális időszakban is közel öngyilkosság lenne egyszerre bemutatni, nem hogy ebben a járványhelyzetben. 

A film hazai dátuma ugyan még mindig szeptember 16-a, erről azonban még nincs infó, hogy itthon is csúszik-e. Reméljük hamarosan többet tudunk majd.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.