Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút felfedi a Sony terveit a saját Pókember-univerzumukra

|

A Sony vezetője legalábbis erre tett utalást.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas rejtély övezi a harmadik Tom Holland-fémjelezte Pókember-filmet, hiszen az érdekesebbnél érdekesebb casting-híreknek köszönhetően (Doctor StrangeJamie Foxx Electrója vagy éppen Alfred Molina Doctor Octopusának feltűnése) egyre inkább úgy tűnik, hogy valami multiverzum-történet lesz a film motorja. És ez már csak amiatt is érdekes, hogy bár a hálószövő filmje a Marvel Univerzum része, a karakter jogainak egy jelentős hányada a Sony kezeiben van, akik nem akarják teljesen elengedni a hőst, és a hozzá tartozó megannyi antihőst.

Hirdetés

Éppen ezért már egy ideje belevágtak a saját Pókverzumuk építésébe, amelybe a Venom-filmek mellett a jövő januárban debütáló Morbius, és a nemrég bejelentett Kraven, a vadász-film is beletartozik. Igaz, Holland még egyetlen Sony-féle Pókverzum-filmben sem szerepelt, ez a jövőben könnyen változhat.

A Sony Motion Picture Group fejese, Sanford Panitch ugyanis nemrég elmondta, hogy a Pókember: Nincs hazaút pontosabb bepillantást engedhet majd a Sony és a Disney jövőbeni terveibe. Bár jelen állás szerint a Pókember: Nincs hazaút az utolsó közös Marvel-film a két stúdió között, Panitch mégis elég pozitívan nyilatkozott az együttműködésről, aki szerint további lehetőségek várhatnak rájuk a jövőben:

Az a nagyszerű az egészben, hogy kiváló kapcsolatot ápolunk Kevin Feige-vel. Hihetetlenül nagy homokozó áll a rendelkezésünkre, amelyben kedvünkre játszhatunk. Mindannyian azt akarjuk, hogy a Marvel Filmes Univerzum filmjei hatalmasak legyenek, mert ez nem csak számunkra, de a Marvel-karakterek számára is kifizetődő. Erről pedig szerintem ők (Kevin Feige-ék) is hasonlóan vélekednek. Rengeteg lehetőségünk van, amik úgy hiszem, hogy meg fognak valósulni.

Hogy pontosan mi vár ránk, az reméljük legkésőbb december 16-án tényleg kiderül, hiszen ekkor debütál a mozikban itthon a Pókember: Nincs hazaút, amelynek a hírek szerint már ma befuthat az első előzetese. Epekedve várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.