Hirdetés

Tom Hiddleston megerősítette, hogy az egész stáb visszatér a Loki folytatására

|

Az első évadból megmaradt kérdéseinkre így jó eséllyel válaszokat is kaphatunk.

Hirdetés

A Disney+ tavalyi sorozata, a Loki nemcsak a mi tetszésünket nyerte el, hanem a közönségét is, mivel a napokban vált hivatalossá, hogy idáig a Marvel legsikeresebb szériája a nézettség tekintetében. A második évadot a cliffhangerrel végződő finálé után szerencsére gyorsan berendelték, most pedig Tom Hiddleston jóvoltából arra a kérdésre is választ kaptunk, hogy kik fognak visszatérni a folytatásra. Röviden: mindenki.

Hirdetés

A színész a Jimmy Kimmel Live! című műsorban erősítette meg, hogy a második évadban az eddigi színészi stáb minden egyes tagja szerepelni fog. Ez tehát azt jelenti, hogy Hiddlestonon kívül Owen Wilson, Sophia Di Martino, illetve Jonathan Majors visszatérésére is számíthatunk, utóbbi pedig már egy teljesen más figurát alakíthat majd, mint amilyennek megismerhettük őt az első évadban. Mivel a Majorst is foglalkoztató Hangya 3-on túlleszünk a Loki második évados premierjére, gyaníthatóan Kang, a hódító formájában tűnhet fel Majors, akit Thanos méltó utódjaként harangoznak be a képregényrajongók a főgonoszok sorában.

Ti örültök, hogy mindenki visszatér az első évadból?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.