Hirdetés

Hivatalosan is berendelték a Loki 2. évadát

|

Folytatódik a Csínytevés Istenének kalandja.

Hirdetés

A mai napon befejeződött a Marvel harmadik Disney+-os sorozatának, a Lokinak az első évada, amely jó néhány meglepetéssel és csavarral szolgált. A rajongók azonban megnyugodhatnak, és nem kell a karakternek végleg búcsút inteni, a stúdió ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a széria 2. szezonja. Ezt pedig a lehető legstílusosabb módon tette meg. 

Hirdetés

A leleplezés az utolsó rész stáblistájának legvégén kapott helyet, ahol (innentől kis SPOILER következik) egy pár másodperces jelenetben a főszereplő aktájára egy új pecsét került azzal a felirattal, hogy Loki visszatér a 2. évadban. Ugyan már jóval a premier előtt voltak arról szóló hírek, hogy a WandaVision, valamint a Sólyom és a Tél katonájával ellentétben ezzel a sorozattal hosszabb távra tervez a Disney, egészen mostanáig nem lehettünk biztosak ebben.

Hogy pontosan mikor is folytatódik a történet, az viszont nem derül ki, de nem valószínű, hogy éveket kellene majd várni az új részekre. Remélhetőleg valamikor már a jövő évben sor kerül rá.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.