Hirdetés

Tom Holland állítólag nagyon szeretne James Bond lenni

|

Legalábbis a Pókember filmekben felbukkanó legjobb barát, Jacob Batalon szerint.

Hirdetés

Most, hogy hosszú évek után Daniel Craig végleg elköszönt a James Bond franchise-tól a Nincs idő meghalni című filmmel, szinte nem telik el úgy nap, hogy valamelyik színészt ne hoznák szóba az örökösödési versenyben. Egyesek csakis Henry Cavillt tudnák elképzelni az új Bondként, másokat meg kiráz a hideg Dwayne Johnson bejelentkezésétől a szerepre - még ha azt tréfának is szánta.

Hirdetés

Jacob Batalon, aki a Pókember filmekben alakítja Tom Holland Peter Parkerjének legjobb barátját, Nedet, a napokban árulta el, hogy Holland újfent szinte csak James Bondról tud beszélni. Méghozzá sokat, ami egyértelmű teszi mindenki számára, hogy érdekelné őt a szerep. A színész nem is olyan régen fejezte ki a Variety számára, hogy filmimádó brit színészként mennyire szeretne James Bond lenni.

Azt Barbara Broccoli, a James Bond franchise jelenlegi producere már korábban megerősítette, hogy csak jövőre kezdődik el az új Bond színész kiválasztása, úgyhogy amíg át nem lépünk 2022-be, minden egyes pletykát helyén kell kezelni. Azonban egyelőre eléggé elképzelhetetlen, hogy Tom Holland 25 évesként bezsebelje ezt az életre szóló szerepet, elvégre a Casino Royale előtt a hasonló korú Henry Cavillt pont a korára való tekintettel passzolták a James Bond kreatívjai. Ez persze nem zárja ki azt, hogy egyszer még Hollandot is láthassuk az ikonikus szmokingban. Ti szerintetek beleérhet egyszer James Bond szerepébe Holland?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.