Hirdetés

Zseniális, ahogyan Tom Holland és Jake Gyllenhaal teljesítenek egy kihívást

|

De az még viccesebb, ahogy Ryan Reynolds reagál.

Hirdetés

A koronavírus-járvány elleni harc miatt számos országban van már kijárási tilalom vagy korlátozás (hazánkban is), amelyet a legtöbben igyekeznek arra felhasználni, hogy bepótolják a korábbi filmes, sorozatos, könyves, képregényes, videojátékos elmaradásaikat vagy éppen előszedjék a társasjátékokat. Emellett különböző kihívások is terjednek az interneten, amelyekkel igyekeznek feldobni a karanténban töltött napokat: ilyen az is, amelyben kézenállva, a lábakat a falnak támasztva kell felvenni egy pólót. 

Hirdetés

A furcsa és embert próbáló kihívásba azóta beszálltak egyes sztárok is, mint például a Marvel Filmes Univerzum Pókembere, Tom Holland, aki - miután teljesítette a feladatot - Jake Gyllenhaalt és Ryan Reynoldsot hívta ki. Gyllenhaallal még a Pókember: Idegenben című filmben játszottak együtt és barátkoztak össze, amelyben a színész Mysteriót alakította nagy beleéléssel. 

Gyllenhaal nem rettent meg a megmérettetéstől és bemutatta, hogyan kell ezt még lazábban csinálni, mint ahogy Holland tette:

A legmókásabb mégis az volt, ahogy a Deadpool-filmek sztárja, Ryan Reynolds reagált a kihívásra:

Ti is magatokénak érzitek Reynolds reakcióját? Én igen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.