Hirdetés

Tom Hollandnak felkínáltak egy szerepet a Birmingham bandája filmben

|

Maga a széria készítője, Steven Knight dobta fel a labdát az ifjú színésznek.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút, illetve az Uncharted mozi sztárja, Tom Holland érthető módon eléggé kapós lett a filmiparban két ilyen nagysikerű projekt után. Most pedig úgy tűnik, hogy megnyílt az ajtó egy másik, igaz teljesen más jellegű filmhez is: Steven Knight, a Birmingham bandája készítője invitálta meg az ifjú színészt a sorozat lezárásául szolgáló filmbe.

Hirdetés

Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy a hiábavaló titoktartási képességeiről elhíresült Holland korábban elkotyogta, hogy valamikor jelentkezett a sorozatba, de végül nem kapta meg a szerepet. A széria szerelmesei és színészei azóta is találgatnak, hogy vajon melyik szerep lehetett ez. Knight, aki nemrégiben a Press Association munkatársával beszélgetett, sejtelmesen annyival reflektált erre a meghallgatásra, hogy minden bizonnyal egy jelentős szerepet pályázhatott meg Holland. A beszélgetés végére aztán arra is kitért, hogy amennyiben Holland csatlakozna a hatodik évad után érkező filmhez, akkor szívesen látják őt.

A labda tehát Hollandnál pattog. A körülményeket mindenképp nehezíti, hogy a Birmingham bandája film forgatása már év végén elkezdődhet, miközben Holland nem győz szünetet tartani a rengeteg projektje között. Azonban, ha nem egy jelentős szerepet kapna, akkor akár még bele is tudná suvasztani a sűrű menetrendjébe Knight meghívását.

Ti örülnétek Hollandnak a Birmingham bandája filmben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.