Hirdetés

Továbbra is készül a Szörnyecskék 3, már a forgatókönyv is megvan

|

Chris Columbus nyilatkozott az esetleges harmadik filmről, de még semmi sem biztos.

Hirdetés

Az 1984-es Szörnyecskék (Gremlins) egyike azon kultikus filmeknek, amiket csaknem mindenki ismer - legalább az ikonikus címszereplő bábukat egészen biztosan. Egy igazi, vérbő horror-komédia, amin jól tud szórakozni felnőtt és kisgyerek egyaránt (mondjuk, lehet, utóbbi pár jelenetnél eltakarja a szemét…). Hat évvel később érkezett is a folytatás, ami viszont egyáltalán nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Így a harmadik film (hasonlóan a Szellemirtók esetében) már nem készült el, holott többen dolgoztak rajta, dédelgették az évek során. Egyike ezek közül maga Chris Columbus, az első filmnek a forgatókönyvírója volt, aki nemrégiben még nyilatkozott is az esetleges harmadik folytatásról.

 

Hirdetés

A Collidernek adott interjújában fejtette azt ki a Mrs. Doubtfire: Apa csak egy van és a Reszkessetek, betörők! rendezője, hogy ha nem is tekinthető hivatalosnak, de készül a Szörnyecskék 3. Az alap forgatókönyv már kész is, amit Columbus írt, jelenleg pedig a jogi kérdésekkel bíbelődnek szüntelen. Bővebben így válaszolt arra a kérdésre, hogy elkészítené-e a harmadik filmet:

"Szívesen leforgatnám. Én írtam a forgatókönyvet, szóval maga a szkript az létezik. De jelenleg különféle jogi cuccokkal foglalkozunk, meg próbáljuk belőni a legmegfelelőbb időpontot, mikor kezdődjön a forgatás. Bárhogy is legyen, én nagyon szívesen elkészíteném, és biztos, hogy bábukat használnék CGI helyett. Talán még stop-motion-t is, mint ahogy az első filmnél is egy jelenetben, de nem gondolnám, hogy csak CGI-jal csinálnánk meg a Szörnyecskék 3-at."

Bíztató szavak ezek, és reméljük, össze is fog jönni, hiszen egy régi vágású horror-komédia azért tényleg jól mutatna a mozik vásznain. Persze ehhez az is kell, hogy legyenek mozik… Ti mit gondoltok, jó ötlet egy Szörnyecskék 3, vagy a második film (és a szintén készülő animációs sorozat) után nem kellene megbolygatni ezt a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.