Hirdetés

Továbbra is sínen van az Armor Wars

|

A Marvel panelen nem esett szó róla, így sokan tartottak az elkaszálásától. Az író reagált a spekulációra.

Hirdetés

Akkora dózisú bejelentést kaptak a Marvel-rajongók a hétvégi San Diego-i Comic-Conon, hogy csupán a legszemfülesebbeknek tűnhetett fel, hogy egy-két korábban bejelentett projekt bizony szóba sem került az eseményen. Ilyen az X-Men reboot, a Pókember 3 és az Armor Wars is, melyben Don Cheadle karaktere, James Rhodes, azaz Hadigép játszaná a főszerepet.

Hirdetés

Sokan a legrosszabbtól tartottak a projekt távolléte miatt, de a sorozat írója, Yassir Lester szerint azonban pánikra nincs ok, ígérete szerint továbbra is tervben van a sorozat megjelentetése, ám azzal kapcsolatban nem árult el semmilyen részletet, hogy valóban idén forgathatják-e a produkciót.

Az Armor Warst még a 2020-as Disney Befektetői Napon jelentették be, ami állítólag az azonos című hétfejezetes képregényen alapult volna Hadigéppel a főszerepben. A projekt egyértelmű célja, hogy közvetlenül foglalkozzon Vasember örökségével. Időközben egyébként egy Ironheart szériát is bejelentettek, ami szintén Tony Stark Vasember páncéljainak koncepcióját vinné tovább. Don Cheadle, azaz Hadigép legkésőbb jövő tavasszal biztos visszatér a Titkos Invázió című szériában.

Ti örültök, hogy egyelőre életben maradt az Armor Wars projekt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.