Hirdetés

Továbbra is tervben van az élőszereplős Dredd bíró sorozat

|

Életjelet adott magáról az évekkel ezelőtt bejelentett projekt.

Hirdetés

Sok idő telt el azóta, hogy utoljára hallottunk bármit is a Dredd: Mega City One címre keresztelt sorozat felől. A 2017-es bejelentése óta ugyanis (amikor kiderült, hogy a független IM Global stúdió fejlesztésében a játékgyártó Rebellionnal együttműködve egy új sorozat készül Mega City (anti)hőséről, Dredd bíróról) síri csend honolt a projekt háza táján. Most azonban végre életjeleket mutatott az alkotás.

Hirdetés

A Rebellion vezérigazgatója, Jason Kingsley ugyanis a napokban elárulta, hogy a show készen áll a munkálatokra, csupán arra várnak, hogy a világ visszatérjen a régi kerékvágásba:

Szeretnénk egy folytatást is készíteni a 2012-es Dredd bíró filmhez, amihez nálunk vannak a jogok, így meg tudnánk csinálni, csak meg kell várnunk, amíg a koronavírus eltűnik az életünkből, hiszen a járvány fenekestül felforgatta az egész filmipart is. De ez nem azt jelenti, hogy az elmúlt hónapokban lazsáltunk volna. Rengeteg projekten dolgoztunk a színfalak mögött, és egyike ezen projekteknek a Dredd: Mega City One sorozat. Aminek már rég nekiálltunk volna, ha nincs a koronavírus, hiszen a forgatókönyv egy ideje már készen áll. A jelenlegi helyzetben azonban nem tudjuk, hogy mire lesz pénz, és hogy alakul a jövő, így mindenképp meg kell várnunk, amíg a járvány elmúlik.

Kingsley ezután hozzátette, hogy ha minden a terveik szerint halad majd, akkor nem csak a már korábban pletykált Karl Urbant (aki a 2012-es filmben alakította a főszereplőt), de Sylvester Stallone-t is szívesen visszahoznák a sorozatba, aki még az 1995-ös eredetiben öltötte magára az ikonikus szerepet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.