Hirdetés

Ekkor jön a Transformers 5 első előzetese

|

Már nem kell sokat várni a Transformers: The Last Knight első kedvcsinálójára.

Hirdetés

Ma forgat utoljára az ötödik Transformers mozihoz az Egyesült Királyságban Michael Bay és csapata, melyet maga a rendező erősített meg egy, a mai napon közzétett facebookos élő bejelentkezésben. Ám nem ez az egyedül infó, ami kiderült, hiszen Bay utalást tett az első trailer érkezésére is, valamint egy régi szereplő visszatérését is megemlítette: 

Hirdetés

Tehát az első előzetes valamikor még idén novemberben vagy decemberben érkezik, és újra köszönthetjük a stábban John Turturrót, aki az első 3 filmben alakította a 7-es szektor Simmons ügynökét.

A történetről még mindig keveset tudunk, de a kiszivárgott képek és infók egy minden eddiginél elborultabb filmet ígér, hiszen láthatjuk majd Artúr királyt, Merlint, Winston Churchillt, a nácikat, és a fenti videóból kiderült, hogy valami barbár népek (vikingek?) is feltűnnek. Hogy ezek miként illeszthetőek össze a Transformerekkel, csak a Teremtő, és Michael Bay tudja. Bízzunk benne, hogy nem gurult el teljesen Bay gyógyszere.

A Transformers: The Last Knight 2017. június 23-án érkezik a mozikba, főszerepben pedig feltűnik Mark Wahlberg, Laura Haddock, Sir Anthony Hopkins, John Goodman, Stanley Tucci, Santiago Cabrera, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson, Isabela Moner, John DiMaggio, Ken Watanabe és Peter Cullen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.