Hirdetés

Közös történetet kap a Transformers és az Én kicsi pónim

|

Lepkefingnek tűnik a Marveltől a Végjáték vagy a DC-től a Végtelen Világok Krízise egy olyan ambíciózus crossover mellett, amit a Hasbro készül letenni az asztalra.

Hirdetés

Azt sem gondoltam volna, hogy a Transformerst és az Én kicsi pónimat valaha egy mondatkörnyezetben fogom említeni, arra viszont végképp nem voltam felkészülve, hogy ez a két franchise egyszer találkozik is egymással a játékboltok polcain kívül. Márpedig a Hasbro pontosan ilyen őrültségre készül és ha a filmvásznakat egyelőre nem is árasztják el az Autobotok és mágikus pónilovak seregei, a képregények hasábjain hamarosan szövetségre lépnek a gépek a négylábú patásokkal.

Hirdetés

Az Én kicsi pónim és a Transformers crossoverében az ármánykodó Chrysalis királynő hajt végre egy varázslatot, amivel alkalakváltó szövetségesek után próbál kutatni, de véletlenül egy cybertroni űrhíddal kapcsolódik össze, amelyen keresztül Autobotok és Álcák  is átjutnak Equestriára. A por leülepedése után Twilight Sparkle, Optimus Prime és a többiek feladata, hogy szembeszálljanak a rosszindulatú varázslattal és cselszövéssel. A májusban induló négy részes mini-sorozat egyik írója, James Asmus így nyilatkozott a crossoverről:

"Már akkor nagyon élveztem a munkámat, amikor külön-külön írhattam történeteket az Én kicsi pónim és a Transformers világában, tehát mondani sem kell, hogy mennyire örülök annak, hogy összetalálkozik ez a kettő. Egy olyan rendkívüli egyvelegen dolgozunk, amilyenhez hasonló biztosan nincs a képregény gyűjteményedben. Tartozol magadnak és a jövőbeli boldogságodnak annyival, hogy beszerezz egy kópiát"

Na, most már ilyen is van. Ha vonzzanak az ehhez hasonló különc dolgok, akkor az Én kicsi pónim/Transformers képregény pont neked lett kitalálva, ízelítőnek pedig álljon itt néhány kép a képregény rajzolóitól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.