Hirdetés

Két újabb Transformers-film készül

|

Mindkét mozihoz már a forgatókönyvírók is megvannak, sőt egy nagyon erős pletyka is érkezett arról, hogy miről szólhat az egyik.

Hirdetés

Öt élőszereplős film és egy különálló spin-off után úgy néz ki, hogy a Paramount még mindig nem végzett a Transformers-szériával. Habár az első öt mozi eléggé megosztó volt, hiszen annak ellenére, hogy szépen hozta vissza a belefektetett pénzeket, kritikailag és megítélésbeli szempontból csúnyán elhasalt. A 2018-as Űrdongó (Bumblebee) volt az, amely egyszerre lehelt friss vért a franchise-ba és próbálta elvinni egy másik irányba. Hogy ez sikerült-e neki, még a jövő kérdése, de annyi biztos, hogy a stúdió a minap jelentette be, hogy két újabb Transformers-filmen dolgozik, melyekhez a forgatókönyvírókat már le is szerződtették.

 

Hirdetés

Egyelőre két író van a fedélzeten, Joby Harold és James Vanderbilt - erősítette meg a The Hollywood Reporter. Kettőjüket különböző jó és kevésbé jó megítélésű filmek forgatókönyvírójaként ismerhetjük: Harold az Éberség, az Arthur király: A kard legendája és a nemsokára debütáló Army of the Dead, Vanderbilt pedig a Zodiákus, Az Amazonas kincse, Az elnök végveszélyben vagy éppen A csodálatos Pókember-filmek szkriptjéért felelős. Egyelőre úgy néz ki, együtt fognak dolgozni mindkét mozin, de nem lennénk meglepődve, ha végül szétosztanák egymás között a két filmet.

A Deadline viszont egy olyan pletykát hozott, miszerint nemcsak a két író kiléte köztudott, hanem az egyik film története is. Úgy fest a helyzet, hogy vagy Harold vagy Vanderbilt a Transformers: Beast Wars-t fogja alapul venni és egyben adaptálni a nagyvászonra. A Beast Wars egy animációs sorozat volt, amely jócskán a klasszikus széria előtt játszódott. A sztori szerint két Transformers lezuhan egy idegenek lakta bolygón, és hamar kiderül, hogy nem állnak éppen egymás oldalán, harc bontakozik ki kettőjük között, melybe a bolygón lakó népek is akarva-akaratlanul belekeverednek.

A két új Transformers-film megjelenési dátumáról még nem esett szó. Ti örülnétek, ha az egyik mozi a Beast Wars-t venné alapul?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.