Hirdetés

Biztosan nem készül folytatás a Transformers: Az utolsó lovaghoz

|

Lorenzo Di Bonaventura kénytelen volt tiszta vizet önteni a pohárba.

Hirdetés

A Transformers franchise a tavaly decemberben debütált Űrdongóval sikeresen maga mögött hagyta a Michael Bay érát, így sokakat meglepetésként ért a széria producerének azon korábbi nyilatkozata, melyben arról beszélt, hogy a jövőben elképzelhető, hogy visszatérnek a Bay által lefektetett örökséghez.

Hirdetés

A franchise állandó producere, Lorenzo Di Bonaventura, - aki az utóbbi időben sikeresen bebizonyította, hogy a Warneres kollégájához hasonlóan olykor ő sem tudja mit beszél - , a minap a Total Filmnek adott interjújában igyekezett tisztázni azon korábbi kijelentéseit, melyekben arról ejtett szót, hogy az Űrdongó bevételei nyilvánvalóvá tették, hogy a Travis Knight által lefektetett iránnyal ellentétben a nézők mégiscsak több Bay-féle őrültségre kíváncsiak.

Azt hiszem Bay elég egyértelműen a tudomásunkra hozta, hogy noha imádta ezt csinálni,  számára ennyi bőven elég volt. Szóval írni fogunk egy forgatókönyvet, majd ha azzal elkészültünk, utána nekiállunk megkeresni a megfelelő rendezőt. Ami Michaelt illeti, nem tudom hibáztatni a döntése miatt, hiszen rengeteg időt, egy egész évtizedet szentelt az életéből ezeknek a filmeknek.

Annyi tehát már biztos, hogy a továbbiakban tényleg nem kell aggódnunk Michael Bay esetleges újbóli felbukkanása miatt, hiszen Di Bonaventura arra a kérdésre, miszerint a jelenleg készülő szkriptjük valóban Az utolsó Lovag közvetlen folytatása lesz-e egy szimpla nemmel felelt, így téve pontot a Bay korszak végére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.