Hirdetés

Mégis folytatást kap a Transformers: Az utolsó lovag

|

Mégtöbb autobot mozi érkezik a jövőben.

Hirdetés

Azok után, hogy az ötödik Transformers-film, Az utolsó lovag csúfosan leszerepelet nem csak a kritikusoknál, de a pénztáraknál is, a Paramount bejelentette: egy ideig biztosan nem folytatódik a fősztori, hanem inkább a különálló spin-off alkotásokra szeretnének fókuszálni. Ennek első lépéseként decemberben be is futott az ŰrDongó, mely egy sokkal kisebb léptékű, ám annál szerethetőbb mozi lett, amivel úgy tűnt, hogy sikerült új életet lehelni a szériába. Éppen ezért lett meglepő az a bejelentés, amit a franchise fő producere, Lorenzo Di Bonaventura tett a minap, aki elárulta: nem csak az Űrdongó, de Az utolsó lovag folytatásán is gőzerővel dolgoznak.

Hirdetés

Jelenleg két projekten is dolgozunk egyszerre, és mindkettőnél a forgatókönyv fejlesztése zajlik. Az egyik film Az utolsó lovag eseményeit folytatja majd, míg a másik természetesen az ŰrDongó folytatása lesz. Az előbbiben továbbra is Optimusz Fővezér és ŰrDongó párosa lesz a középpontban, de most már sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy egy jól működő duó legyen belőlük. 

A premierdátumokról nem esett szó, ahogy arról sem, hogy Az utolsó lovag szereplői közül visszatér-e valaki is a folytatásban. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy minőségben inkább az ŰrDongót fogja követni a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.