Hirdetés

Ha lesz Tűzgyűrű 3, erről fog szólni

|

John Boyega nem csak a főszereplője, de a producere is a Tűzgyűrű: Lázadásnak, és elmondása szerint már vannak elképzeléseik a lehetséges harmadik részt illetően.

Hirdetés

Csak április elejétől láthatjuk a Tűzgyűrű: Lázadást Steven S. DeKnight (Daredevil, Spartacus - Vér és homok) rendezésében és Guillermo del Toro produceri támogatásával, azonban a készítőknek már arra az esetre is vannak elképzelései, ha az IMAX-ben is látható film sikeres lesz. 

Hirdetés

Az amerikai IGN szkeptikus kérdésére, miszerint mi újjal lehet még előállni két robotos-szörnyes film után, a Tűzgyűrű: Lázadás főszereplője és egyben egyik producere, John Boyega a következő választ adta: 

"Valószínűleg ezúttal mi megyünk majd át az ő világukba a dimenziókapun át. Ehhez persze új technológia és fegyverzet kell, mert az eddigi robotok nem lesznek alkalmasak a harcra idegen földön. Valamit biztosan ki fogunk találni, amivel szintet tudunk lépni."

A második Tűzgyűrű április 5-én kerül a mozikba John Boyegával az élen, de rajta kívül láthatjuk még Scott Eastwoodot, Charlie Day-t és Rinko Kikuchit is a vásznon majd. Persze a sztárok úgyis a gigászi robotok és kaijuk lesznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.