Hirdetés

Ezért lesz érdemes IMAX-ben nézni a Tűzgyűrű: Lázadást

|

A Tűzgyűrű folytatását ugyan már nem Guillermo del Toro vezényelte le, viszont az eddigi látnivalók alapján a sorozatokban jócskán bizonyító helyettese sem fog csalódást okozni. A legújabb trailer azt mutatja be, miért lesz ajánlott a film IMAX vetítésére jegyet váltani.

Hirdetés

Míg Guillermo del Toro az Oscar-esélyes és a kritikusok által is agyondicsért A víz érintésével volt elfoglalva, addig az általa rendezett Tűzgyűrű folytatását rábízta a sorozatokon (Spartacus, Daredevil) edződött Steven S. DeKnightra, persze producerként azért így is felügyelte a második rész sorsát. 

Hirdetés

Noha a legutóbb az Arthur Király: A kard legendájával jelentkező Charlie Hunnam nem tér vissza, helyette az Idris Elba karakterének fiát alakító John Boyega bújik a Jaegerbe, hogy alápörköljön a visszatérő, felhőkarcoló magasságú kaijuknak. Boyega mellett felbukkan még Clint Eastwood fiacskája, Scott és a 15 éves hackert, Amarát megformáló Cailee Spaeny is, de az új arcok mellett azért vannak visszatérők is, mint például Rinko Kikuchi vagy éppen Charlie Day. A legújabb trailer pedig arról akar minket meggyőzni, hogy IMAX-ben nézzük a piszkosul látványosnak ígérkező filmet, amelyre - az előddel ellentétben - már nem lehet ráfogni azt, hogy túl sötét. 

A Tűzgyűrű: Lázadás április 5-től látható a hazai mozikban, a videó tanúbizonysága szerint IMAX-ben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.