Hirdetés

Új részletek derültek ki a Tűzgyűrű animációs sorozatról

|

A nagy robotok a Netflixen fogják gyepálni a nagy szörnyeket. Már azt is tudjuk, hogy mikortól.

Hirdetés

Guillermo del Toro 2013-ban megcsinálta azt a nagy szörnyfilmet, ami hallatán sokan grimaszolni kezdtek, miszerint miért készítene egy Oscar-díjas rendező egy első ránézésre teljesen átlagos, történet nélküli csihi-puhi filmet, aztán mindnyájan csöndben maradtunk, mikor elkezdődtek a harcok a moziban. Del Toro is érezte, hogy ezt a filmet nem a története miatt fogják megnézni, így más dolgokra helyezte inkább a hangsúlyt, úgy mint technológia, látvány, fantasztikusan megkoreografált harci jelenetek és magával ragadó atmoszféra. Pechünkre a 2018-as második részre már nem ért rá, így billent is a mérleg; egy felejthető, blőd, unalmas folytatás lett a jussunk, amiben még az akciójelenetek is közel bénák voltak. Viszont pont ezért bizakodunk az animációs sorozatban, ami egyenesen az egyik legnagyobb streaming csatornára érkezik, a Netflixre.

Hirdetés

A Tűzgyűrű (Pacific Rim) sorozatért a Project Anime a felelős, amiről a cég egyik fejese, név szerint Ellie Dekel rántotta le a leplet a Los Angeles-i Expón. A bejelentésben persze nem csak a címet mondták el, hanem azt is, hogy rögtön két évadra terveznek előre - az epizódok számáról vagy a hosszukról még nem nyilatkoztak. Ezen felül boldogan tértek ki arra is, hogy nem csak egyedül a Project Anime fogja készíteni ezt a sorozatot, hanem összetársultak a Legendary Pictures-szel és többek között Polygon Pictures-szel (ez a két stúdió olyan munkákat tett le eddig az asztalra, mint a netflixes Godzilla, a Transformers animált széria vagy éppen a Star Wars: Ellenállás), így kijelenthetjük, biztos kezekben van ez a széria is.

A Pacific Rim anime sorozat jövőre fog érkezni a Netflixre, ennél pontosabb dátummal még sajna nem tudunk szolgálni. Ti fogtuk tenni vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.