Hirdetés

Jönnek a Tűzgyűrű és Altered Carbon animációs sorozatok!

|

A Netflix több animációs szériának is helyet ad, így a Tűzgyűrű és az Altered Carbon mellett a Hellsing stúdiójának új projektje is felkerül.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Netflix öt vadonatúj animációs sorozaton is dolgozik, a felhozatalra pedig egyáltalán nem lehet panaszunk. 

Hirdetés

Altered Carbon

A Richard K. Morgan regényein alapuló Altered Carbon már a második évadnál tart, azonban a Netflix még tovább szeretné bővíteni a sorozat univerzumát és mitológiáját, ezt pedig egy olyan animációs darabbal képzelték el, amelyet a Cowboy Bebop írója, Dai Sato jegyez. 

Tűzgyűrű

Guillermo del Toro évek óta próbálja összehozni a Pacific Rim, avagy Tűzgyűrű animációs változatát, ám ez a projekt parkolópályára került. Legalábbis idáig, ugyanis most megvalósulni látszik az elképzelés, méghozzá Craig Kyle (Thor: Ragnarök) és Greg Johnson (X-Men: Evolúció) jóvoltából. A sztori szerint egy tinédzser fiú és a húga megtalálnak egy elhagyatott Jaegert és átutazzák vele az országot, hogy megtalálják a szüleiket. Egyelőre nem tudni, hogy del Toro bármilyen formában benne van-e a stábban, de tekintve, hogy a Netflixnek készíti a Pinokkiót, nem kizárt. 

Cagaster, Yasuke, Trese

A Hellsing és az Afro Samurai című animék mögött álló stúdió, a Gonzo készíti a Cagaster névre keresztelt animációs sorozatot, amely egy olyan poszt-apokaliptikus mangán alapul, ahol az emberek rovarokká változtak. A Yasukéban a háború sújtotta Japánban járunk, amelyet a mechek és a mágia rombolt le és Lakeith Stanfield egy visszavonult ronint szinkronizál majd, akit egy rejtélyes gyerek felügyeletével bíztak meg. Végül a Trese egy természetfelettire fókuszáló széria lesz, amely a Fülöp-szigeteki folklóron alapul. Jelenleg ez minden, amit tudunk róluk.

Ti melyik projektet várjátok a leginkább?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.