Hirdetés

Új Death Note sorozaton és Stephen King adaptáción dolgoznak a Stranger Things alkotói

|

A Duffer tesók saját produkciós céget alapítottak és stílusosan Upside Down Picturesre nevezték el. Rögtön be is jelentettek hozzá néhány izgalmas projekteket.

Hirdetés

A Stranger Things negyedik évada befejeződött, a készítők pedig a záró felvonás készületei mellett nem feledkeztek meg a hosszútávú terveikről sem. A Duffer testvérek most a távlati célok terén fontos mérföldkőhöz érkeztek, ugyanis megalapították az Upside Down Pictures nevű produkciós céget, amivel le sem tagadhatnák gyökereiket, hiszen a Stranger Thingsből ismert dimenzió, a Hellyel lefelé/Tótágas köszön vissza róla.

Hirdetés

Ami ennél is izgalmasabb azonban, hogy már a bejelentés pillanatában további projektekről rántották le a leplet, ami alapján még hosszú évekig nem fognak unatkozni a testvérek. Először is érkezik egy élőszereplős sorozat a Death Note-ból, az egyetlen olyan animéből, amiről talán még a mezei nézők is hallottak a Dragon Ball és a Pokémon mellett. A Netflix korábban próbálkozott egy filmadaptációval, de az finoman szólva sem nyerte el a rajongók tetszését. Talán sorozat formátumban egy sokkal forráshűbb és szórakoztatóbb adaptációt sikerül készíteniük.

Továbbá Jeffrey Addiss és Will Matthews eredeti szériájának elkészültét is támogatni fogják - az úriemberek feleltek A Sötét Kristály - Az ellenállás kora című sorozatért, amit méltatlanul elkaszáltak egy évad után a Netflixnél. Ezen felül még Stephen King és Peter Straub 1984-es regényét, A talizmánt szintén sorozatra fogják adaptálni.

Végül pedig a gyökereknél maradva, bejelentésre került egy színpadi előadás, mely a Stranger Things világában játszódik és annak mitológiáján alapszik. Természetesen a már korábban megerősített Stranger Things spinoffot is az új cég fogja legyártani, bár a testvérek korábban azt is leszögezték, hogy a showrunneri és rendezői feladatokat szívesen átadnák másoknak.

Mint látható, Dufferék belecsaptak a lecsóba, és a Stranger Things sikere után érthető módon szabadjára engedhetik a fantáziájukat, amit a Netflix pénzzel fog támogatni.

Ti a felsorolt projektek közül melyiket várjátok majd a legjobban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.