Hirdetés

Előbb érkezik a WandaVision, mint hittük volna

|

Már nem kell egy teljes évet várnunk a Disney+-ra érkező sorozatra.

Hirdetés

A Marvel Studios szempontjából elég érdekesen fog alakulni 2020, hiszen többek között két filmet is mozikba küldenek - a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegyet, valamint egy eléggé rizikósnak tűnő adaptációt, az Örökkévalókat, amiben Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harrington, illetve Kumail Nanjiani fog feltűnni -, egy sorozatuk (Sólyom és a Tél Katonája) pedig a Disney+-on fog elstartolni. Éppen emiatt jött váratlanul a bejelentés, hogy a Skarlát Boszorkány és Vízió kalandjait taglaló WandaVision még idén megérkezik. 

Hirdetés

Az eredeti elképzelés szerint a WandaVision 2021 tavaszán debütált volna, viszont egy váratlan január bejelentésben a tegnapi nap folyamán (amiben a 2020-ban a Disney+-re érkező tartalmakat mutatták be) felbukkant ez a sorozat is. Így szinte biztosra vehető, hogy még idén belevethetjük magunkat Elizabeth Olsen és Paul Bettany karaktereinek történetébe. Pontos megjelenési dátumról ugyanakkor még nem esett szó.

Ti fogtok tenni a WandaVisionnel egy próbát vagy hidegen hagy az egész?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.