Hirdetés

Új képek érkeztek a Russo testvérek filmjéből, amiben Tom Holland egészen új arcát fogja megmutatni

|

A Cherry meglehetősen nagy váltás lesz Pókember szerepe után.

Hirdetés

Habár Anthony és Joe Russo a Bosszúállók: Végjátékkal egy időre biztosan távoznak a Marvel Moziverzum kötelékéből, azonban az ott megismert sztárokat továbbra sem hagyják maguk mögött, elég például a Netflix legutóbbi sikerére, a Chris Hemsworth főszereplésével forgatott A kimenekítésre gondolni. Russóék következő rendezésének főhősét pedig a Pókembert megformáló Tom Holland fogja alakítani, ahol a fiatal színész egy egészen új arcát mutathatja meg.

Hirdetés

A Cherry című alkotás Nico Walker saját élményeiről szóló könyvét dolgozza fel, és Holland egy Irakból hazatérő katonaorvost alakít benne, aki poszttraumás stressz hatására ópiumszármazékok függőjévé vált, majd bankokat kezdett el rabolni. A főhőshöz hasonlóan szintén clevelandi rendezőket saját bevallásuk szerint azért ragadta meg ennyire ez a történet, mert számos ismerősüket veszítették el az ópium-krízis során.

Holland már az idén bemutatott Mindig az ördöggel című drámában is megmutatta, hogy a barátságos Pókember szerepén kívül is képes helytállni, a Cherry azonban annál is nagyszerűbb lehetőséget kínál, hogy súlyos drámai szerepben bizonyítsa magát. A film forgatókönyvét Jessica Goldberg (The Path) jegyzi, és az ifjú színészen kívül Ciara Bravo, Bill Skarsgård és Jack Reynor alkotják a szereplőgárdát.

A Cherry március 12-én kerül fel az Apple TV+ kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.