Hirdetés

Új showrunner és még több szereplő csatlakozott a Cassian Andor-sorozathoz

|

Vélhetőleg most már biztos kezekben lesznek a széria munkálatai.

Hirdetés

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Disney+-ra készülő Cassian Andor-sorozathoz két újabb színészt sikerült leszerződtetni, most pedig úgy áll a helyzet, hogy a korábbi showrunner helyét egy a karaktert eléggé jól ismerő író-rendező veszi át, aki már eddig is szorosan közreműködött a széria munkálataiban. 

Hirdetés

Tony Gilroy nevét biztosan nem kell senkinek bemutatnom, elvégre ő az, aki Gareth Edwards-ot kisegítve anno alaposan gatyába rázta a legelső Star Wars-történet, a Zsivány Egyes hírhedt utolsó harmadát, így amikor problémák merültek fel a Cassian sorozat forgatókönyvével, szinte természetes volt, hogy a Lucasfilm hozzá fordul majd segítségért. A helyzet végül úgy hozta, hogy Gilroy az írói teendők mellett Stephen Schiffet leváltva a széria új showrunnereként, hovatovább rendezőként is kiveszi a részét munkából. A The Hollywood Reporter értesülései alapján Gilroy az első két epizódot dirigálhatja le, míg az évad fennmaradt részét a The Mandalorianhoz hasonlóan itt is különböző rendezők hozhatják tető alá.  

A THR beszámolója után a Star Wars.com is megerősített néhány dolgot, így ennek hála a történetről is megtudtunk egy keveset, ami időben öt évvel a Zsivány Egyes előtt - tehát nagyjából egy időben a Star Wars: Lázadók első évadával - fog játszódni. De ez még nem minden, mivel a főszereplő Diego Luna és a korábban bejelentett Alan Tudyk mellett, egy újabb a Zsivány Egyesben látott karakter is ismét tiszteletét fogja tenni: a Lázadók szövetségének egyik alapítótagjáról, Mon Mothma szenátorról van szó, akit ezúttal is Genevieve O'Reilly kelt életre. Végül, de nem utolsósorban Denise Gough színésznő castingjáról sem szabad megfeledkeznünk, aki egy jelenleg még ismeretlen szerepben tűnik majd fel a Tony Gilroy és fivére, Dan Gilroy (Éjféli féreg), valamint Beau Willimon (Kártyavár) által írt kémthrillerben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.