Hirdetés

Új szabályokat fektet le a Star Wars: Az utolsó Jedik

|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a következő számozott Star Wars film nem egy Birodalom visszavág hasonmásként akarja elnyerni a rajongók tetszését.

Hirdetés

Közel a Star Wars női hősei, a Forces of Destiny sorozatának startjához, és túl a Han Solo film bonyodalmain, megint csak felmerül a kérdés, miszerint mennyire lesz különleges film Az utolsó Jedik, hiszen sokan attól tartanak, hogy az elődhöz, Az ébredő erőhöz hasonlóan egy A Birodalom visszavág remake kerül majd a mozikban.

Hirdetés

Adam Driver, a Kylo Rent alakító színész arról beszélt egy a Huffington Postnak adott interjújában, hogy új szabályokat fognak behozni a legújabb Star Wars filmben:

Rian Johnson új szabályokat alkot a Star Wars univerzumának, és ügyesen egyensúlyoz az ismerős és az ismeretlen elemekkel, miközben tiszteli, hogy a közönség megérti a kétértelműséget, amit az előző filmekben is tapasztalhattak. A szereplők és a történet az elsődleges.

A homályos megfogalmazást sokféleképp lehet értelmezni, talán az eddigi filmeket dominálta Jedi-Sith konfliktustól próbálnak majd eltávolodni.

Ti mire számítotok Az utolsó Jedik kapcsán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.