Hirdetés

Hét év után most először csatlakozik új színész az Avatarhoz

|

A "kiválasztott" pedig nem más, mint a Fear of the Walking Dead sztárja, Cliff Curtis.

Hirdetés

A híres-hírhedt "hol volt, hol nem volt" nagy Avatar-projekt, mely mindig úgy áll, ahogy éppen a szél fú, most komoly lépést tett előre. A Fear of the Walking Dead, a Napfény és Az utolsó léghajlító ismert arca, Cliff Curtis aláírt a folytatás(ok) egyik főszerepére. A színész alakítja majd Tonowarit, a Metkayina törzs vezérét. James Cameron szerint a következő részekben jobban felfedezhetjük Pandora sokszínűségét, és Curtis ennek a sokszínű társaságnak egyik fontos figurája lesz.

Hirdetés

Mióta megkezdődtek a folytatás(ok) munkálatai 2010-ben, nem érkeztek hivatalos castinghírek, egészen mostanáig. Nem is csoda, hisz magukat a filmeket is időközben ide-oda tologatták, tehát maguk az alapok is elég képlékenyek voltak éveken keresztül. Curtis szereplésének híre azonban fény lehet az alagút végén, és ez azt is jelentheti, hogy lassan sűrűbben fognak szállingózni a részletek, esetleg a további castinghírek.

Akik biztosan visszatérnek: Sam Worthington, Zoe Saldana és Sigourney Weaver. Az alkotók részéről James Cameron a biztos pont, rajta kívül még négyen fognak asszisztálni az írószobában: Josh Friedman (Világok harca), Rick Jaffa & Amanda Silver (A majmok bolygója: Lázadás), és Shane Salerno (Armageddon).

Azt még nem lehet tudni, hogy Curtis hogyan tudja összeegyeztetni az Avatarokat és a szériáját, de reméljük, hogy nem kell onnan sürgősen kiírni emiatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.