Hirdetés

Lehet, hogy Cameron és Schwarzenegger újra összeállnak egy Terminátorra?

|

Egy interjúban a színész a Terminátor franchise jövőjéről nyilatkozott, és annak lehetőségéről is, hogy Cameron oldalán visszatérhet halálosztóként.

Hirdetés

Nem olyan régen megírtuk, hogy a Paramount rácsukta az ajtót a Terminátor: Genisys folytatásokra, amit sokan örvendve, sokan szomorkodva fogadtak. De maga a franchise még nem tervez kivonulni a mozi világából. James Cameron is rendelkezik már tervekkel, hogy a halálosztót újra vászonra vigye, és az sincs kizárva, hogy ebben vele tart majd a veterán Arnold Schwarzenegger is. Legalábbis szerinte.

Hirdetés

Az Aftermath promózása közben kapták mikrofonvégre az osztrák színészt és kérdeztek rá a Terminátor jövőjére. Így nyilatkozott:

Igen, nagyon várom, hogy újra Terminátor-filmben szerepelhessek. Csak mert a Paramount nem akarja bevállalni azokat a filmeket, 15 másik stúdió simán megtenné helyette, így a Terminátor-széria nem tud meghalni, nem igaz? Most már csak egy másik stúdióval kell tárgyalni, de ennek részleteiről még nem beszélhetek. Majd ők bejelentik. A Terminátor franchise sosem ér véget. És azt sem szabad elfelejteni, hogy 2018 után visszatér James Cameron is, és folytatódik az egész.

Az interjú itt korántsem ért véget. Schwarzenegger megemlíti még, hogy a film jogai 2019-re visszaszállnak Cameronra, 35 év után az első film premierjétől számítva. Ennek pontos dátuma még nincs. Így aztán ha nem sikerül egyik stúdióval sem megegyezni a Genisyst illetően még 2019 előtt, egy hosszabb huzavona következhet a jogok körül.

James Cameron visszatéréséről ennyit mondott a színész:

Cameron lesz a producer, és egy másik rendezőt fognak kinevezni az élére. Én mindig nagyon lelkesen veszek részt egy Terminátor-filmben, főleg ha a sztori jól meg van írva, és nagyon szórakoztató a nagyvilág számára. 

Ebben benne van annak a lehetősége is, hogy James Cameron oldalán tér vissza Schwarzenegger a Terminátor világába, de persze ilyesmit még elég korai kijelenteni. A direktor egyelőre semmit sem erősített még meg, nem csoda, hiszen alaposan leköthetik az Avatarok bütykölése.

Ti mit szólnátok ehhez az újraegyesüléshez? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.