Hirdetés

Elkészülhet egy újabb Halloween folytatás?

|

Egy árulkodó fotó került fel a netre, ami eléggé sok kérdést felvet Michael Myers filmjével kapcsolatban.

Hirdetés

A tavaly októberben debütált Halloween David Gordon Green rendezésében nagyszerűen sikerült. Elég csak elolvasni a kritikánkat róla, ténylegesen meglepett bennünket, mennyire ügyesen keverte a múltat a jelennel, és mennyire nem elbagatellizálni akarta az egész filmet. Rajtunk kívül persze a többi kritikus és nézők milliói is legalább ugyanennyire szerették, ez pedig abban látszik meg leginkább, hogy világszinten 255 millió dollárt hozott a konyhára (vegyük figyelembe, hogy a film büdzséje összesen 10 millió volt). Így már a premiert követően hamar híre ment, hogy a készítők szívesen csinálnának egy folytatást (hiszen köztudott, hogy eredetileg is kettő filmben gondolkoztak), viszont ebből a kezdeményezésből nem lett semmi. Egészen idáig…

Hirdetés

Mármint Jason Blum, azaz a Blumhouse igazgatója, a B-s horrorfilmek védőszentje a minap egy meglepő fotót posztolt a Twitter oldalára, amin a '80-as évek egykori sikolykirálynőjével, Jamie Lee Curtisszel pózol egy halloweenes akciófigurával karöltve. Ha ez nem lett volna elég ahhoz, hogy feltegyük magunknak az égető kérdést, vagyis hogy ténylegesen készül egy folytatás, Blum az alábbi mondatot körmölte oda egyfajta "olaj a tűzre" metódussal:

"Épp megbeszélünk pár dolgot."

 

Személy szerint én rendkívül örülnék egy folytatásnak, nyilvánvalóan ugyanazzal a stábbal, akik a 2018-as horrort is készítették. És ha már a Blumhouse-nál olyan filmek is zöld utat kaptak, mint a bűvös 8-as biliárdgolyó rémtettei, akkor egy újabb halloweeni mozi is könnyűszerrel a mozikba kerülhet (persze csak akkor, ha tartják a minőséget, nem úgy mint a legtöbb eddigi folytatás). Csak ne felejtsék el a nyitó képsornál újra elővenni John Carpenter klasszikus muzsikáját és a hangulat azonnal meg lesz alapozva.

Ti örülnétek egy újabb Halloween filmnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.