Hirdetés

Megtalálták Tim Drake megformálóját a Titánok 3. évadában

|

Egy ismeretlen fiatal színész bújik az ismert karakter bőrébe.

Hirdetés

Ismét casting-hír érkezett a DC Universe Titánjainak következő, szám szerint harmadik etapjáról (a korábbiak nézhetőek a Netflixről), hiszen azután, hogy nemrég megtudtuk ki lesz Barbara Gordon a folytatásban, most az derült ki, hogy ki bújik a széria harmadik Robinjának, Tim Drake-nek a bőrébe.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a fiatal Jay Lycurgo kapta meg a szerepet, aki egy fiatal, feltörekvő tehetség, és ez lesz az első komolyabb szerepe (habár a hírek szerint mellékszerepben feltűnik majd Matt Reeves The Batman-filmjében is egy jelenleg még ismeretlen szerepben). Lycurgo Drake-jét egy utcai gyereknek írják le, akinek a legnehezebb környéken kellett felnőnie, anélkül, hogy elveszítette volna megingathatatlan hitét a hősiességben. Könnyed magatartásához egy közel zseniális elme párosul, és egy született detektív, aki messze meghaladja korát.

A 3. évadról elég keveset tudunk még, de annyi biztos, hogy visszatérünk Gothambe, a folytatás  pedig tónusában az első szezont fogja megidézni vegyítve a második felvonás drámai vonalával. A premier valamikor 2021-ben várható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.