Hirdetés

Újabb színészekkel bővült a Bridgerton-család 2. évada

|

Újoncok és veteránok egyaránt erősítik a csapatot.

Hirdetés

A Bridgerton-család kétségtelenül betalált a nézőknél. Ezt mutatják a rekord számok (a Netflix eddigi egyik legnézettebb sorozata), valamint hogy azóta is folyamatosan az érdeklődés középpontjában van. Ezt köszönheti annak, hogy a Shonda Rhimes (A Grace-klinika) a Julia Quinn regényei alapján készült sorozata pont megfelelő mértékben vegyítette Jane Austin szellemiségét a Gossip Girllel (avagy magyar keresztségben A pletykafészekkel), fejelte meg A szürke ötven árnyalatára jellemző szexualizáltsággal és tetézte mindezt a 21. századra jellemző diverz tálalással. Nem, a legkevésbé sem történelemhű, ez nem feltétlenül célja, de ezek elegye mégis valami frisset hozott. Most pedig a - szó szerint vehető - sokszínű cast újabb színészeket szerződtetett le.

A Deadline értesülései szerint az újonc Charitra Chandran, valamint a BBC Merlin sorozatának Sir Leonjaként ismert Rupert Young csatlakozott a sorozathoz, amely most tavasszal kezd el forogni. Young egy bizonyos Jacket formál meg, akit a showrunner Chris Van Dusen kifejezetten a sorozathoz alkotott meg és köze lesz a Bridgertonék körüli rejtélyekhez, Chandran pedig Edwinát, Kate húgát fogja alakítani.

A második évad törvényszerűen a második kötetet dolgozza fel Quinn sorozatából, A vikomt, aki szeretett engemet, ami - ahogy a címéből is kitalálható - ezúttal a rangidős Bridgerton, Anthony szerelmi élete körül forog majd. Az ő vágyainak tárgya Kate Sharma, avagy a regényekben Sheffield, akinek a hátterét a sorozat diverzitásához jobban illeszkedve az alkotók megváltoztatták angolról indiaira. Anthony-t ezúttal is Jonathan Bailey formálja meg, míg Kate-et a Szexoktatásból is ismert Simone Ashley. A szezon forgatása a hetekben kezdődik, azonban emiatt és a koronavírus okozta nehézségek miatt 2022 első felénél hamarabb ne számítsunk az újabb évadra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.