Hirdetés

Megtalálták a Bridgerton-család második évadának női főszereplőjét

|

A szívünk máris jobban felforrt, mint az ötórai tea.

Hirdetés

A Netflix eddigi legsikeresebb szériája a maga 82 millió nézőjével világszerte a Shonda Rhines (Grace-klinika) által gondozott A Bridgerton-család. Lehet szeretni, avagy utálni a szokásos kosztümös sorozatokhoz képest diverzebb castingja és fülledtebb erotikája miatt, de a sikerét is nem kis részt ezeknek köszönheti... no meg annak, hogy rettentően hiányoznak manapság a Jane Austen ihletésű romantikus lányregények a palettáról. Ennél fogva nem is csoda, hogy az elmúlt hónapokban folyamatosan beszédtémát képez a sorozat, annak is a már berendelt második évada. Most pedig már azt is tudjuk, hogy ki játssza benne a szerelem tárgyát.

Hirdetés

Az eddig is köztudott volt, hogy akárcsak Julia Quinn alapanyagként szolgáló regénysorozatának minden egyes kötete, úgy itt is minden egyes évad a címszereplő Bridgerton-család más-más tagjára, annak szerelmi életére, a szerelme megtalálására koncentrál. Így az sem titok, hogy Daphne (Phoebe Dynevor) után a családfői szerepet ellátó bátyja, Anthony (Jonathan Bailey) kerül a középpontba. Most pedig az ő szerelme tárgyának, Kate Sheffieldnek a megformálóját sikerült a shownak megtalálnia.

A Sheffield helyett Sharma névre keresztelt Kate szerepét a Szexoktatás Oliviájaként is ismert Simone Ashley nyerte el végül. A frissen Londonba érkezett intelligens, öntudatos, tüzes vérmérsékletű Kate névváltoztatása mögött a sorozatra jellemző diverzitást, valamint az Egyesült Királyság akkoriban erős indiai gyarmatbirodalmának mivoltát kívánják kihangsúlyozni a készítők. Annyi azonban bizonyos, hogy a szintén forrófejű Anthony-val izgalmasnak ígérkezik a párosuk. A showrunner, Chris Van Dusen nemrég így kommentálta, hogy mire számíthatunk a legidősebb Bridgerton-fivér kapcsán:

Az első évad végén egyfajta keresztútnál hagytuk a karaktert, szóval alig várom már, hogy belevessük magunkat és felfedezzük, miként áll helyt a házasulandók piacán.

Az már bizonyos, hogy a második évad forgatása hamarosan, még a tavasz folyamán kezdetét veszi, de premierdátumról egyelőre nincs hír. Figyelembe véve a jelenlegi járványügyi szabályozásokat, a lassabb tempót és hogy egy ilyen szériát leforgatni és az utómunkálatokra is időt szánni nem két hét, ezért leghamarabb 2022 első felében, talán húsvét táján számíthatunk Lady Whistledown legújabb pletykáira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.