Hirdetés

Újabb Transformers-filmet rendelt be a Paramount

|

És már rendezőt is találtak hozzá.

Hirdetés

Ha nem tudjátok teljesen követni azt, hogy mi is történik jelenleg a Transformers-filmekkel, akkor ne érezzétek magatokat hülyén. Remélhetőleg a Paramount azonban tudja magát követni és nem kell rájönniük, hogy egyik projekt esetleg üti vagy kioltja a másikat. 

Hirdetés

Kezdjük az alapoknál: a The Hollywood Reporter értesülései szerint Angel Manuel Soto (Charm City királyai) fogja rendezni az újabban bejelentett Transformers-mozit a stúdió számára. Eddig tiszta sor. Következő információ, hogy ez a film különálló lesz, tehát nem fog kötődni a Michael Bay-által rendezett filmekhez, sem pedig az Űrdongóhoz. A film forgatókönyvéért Marco Ramirez fog felelni, ő eddig az Orange is the New Black című Netflix-sorozaton ügyködött íróként, úgyhogy akár még jól is elsülhet a dolog (bár a magam részéről még egy epizódot se láttam belőle, csak hallottam, hogy érdemes nézni). 

Viszont a Paramountnak nem ez az egyetlen Transformers-filmje, amit tervezget és ha ez különállóként fog működni, akkor kíváncsiak leszünk arra, hogy vajon a többi az mennyire lesz önálló. Nyilvánvalóan a Steven Caple Jr. által rendezett Űrdongó második etapját ez a veszély nem fenyegeti, de mindeközben szeretnének tető alá hozni egy előzményt is Josh Cooley irányítása alatt, Transformers One címen, ami az alakváltó robotok mindennapjait és - feltételezem - háborúskodását ezúttal a Cybertronon mutatná be. Ezen túl pedig még nemrég szó volt arról, hogy egy Transformers: Beast Wars is készül James Vanderbilt írásában, amely szintén a Transformerek régmúltjába nyúlik vissza és elvileg 2022. június 22-én lenne a premier. Ennél már csak az lenne még fejvakarósabb, hogy ha Michael Bay mindeközben bejelentené, hogy visszatér még egy film erejéig. De erre már kevés az esély, úgyhogy ez talán már nem fogja megbonyolítani az életünket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.